Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Új sorozatok

TV Novel – Eun Hee

Vetítés kezdete: június 24, minden hétköznap 9:00-kor a KBS2-n, műfaj: romantikus, családi, melodráma, részek száma: 100+

Mielőtt 1950-ben kitört a koreai háború, volt egy gyilkosság és a három család között megkezdődött a dráma. Eun Heet (Kyung Soo Jin) elkerülték az emberek, mert az apját a koreai háború előtt hamisan vádolták meg. Az apja tragikus körülmények közt halt meg. Im Sung Jaet (Lee Jun) egy férfi mentette meg, aki valójában apja gyilkosa volt. Mégis apjaként neveli, anélkül, hogy a fiú tudná az igazságot. Ezért Sung Jaenak el el kell válnia Eun Heetől. Cha Young Joo (Choi Yoon So) az igazi gyilkos lánya. Arrogáns és okos. Fiaal kora óta érzéseket táplál Im Sung Jae iránt, de Sung Jae Eun Heet szereti. Young Joo féltékenysége miatt, próbálja szétválasztani őket. Choi Jung Tae (Jung Min Jin) szereti Eun Heet, de elfogadja, hogy Sung Jaevel szeretik egymást.
 

Goddess of Marriage

Vetítés kezdete: június 29, minden szombat és vasárnap 21:50-kor az SBS-en, műfaj: romantikus vígjáték, részek száma: 32

Rádióműsor-író Song Ji Hye (Nam Sang Mi). Tiszta külsővel rendelkezik, ami utalhat arra, hogy naiv, de lehet magabiztos is. Édes és tiszta szerelemről álmodozik, de aggódik, a valóság és az ideális szerelem közti különbség miatt. Aztán hirtelen belecsöppen egy szerelmi háromszögbe Kim Hyun Wooval (Lee Sang Woo) és Kang Tae Wookkal (Kim Ji Hoon).
 

Scandal : a Shocking and Wrongful Incident

Vetítés kezdete: június 29, minden szombat és vasárnap 21:50-kor az MBC-n, műfaj:  romantikus melodráma, részek száma: 36

Ha Eun Joongoz (Kim Jae Won) egy bosszúhadjárat miatt fiatal korában elrabolták. Mikor felnő, rendőrként rájön az igazságra, miszerint, akit apának hitt egy közönséges emberrabló. Eközben élete kezd összefonódni Woo Ah Mival (Jo Yoon Hee) egy 26 éves egyedülálló anyával, aki kétségbeesetten próbálja begyógyítani a sebeket a szívén.

 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

Choi Jin Hyuk énekel a Gu Family BookhozChoi Jin Hyuk, aki jelenleg a Gu Family Bookban Lee Seung Gi apját játssza, énekelt egy dalt a sorozathoz. A dalt, vagyis a Best Wishes To You-t a karakterének, vagyis Gu Wol Ryungnak énekelte. Nézzétek meg az interjút, ebben több kérdésre is válaszol. :)
 

 

~ 2013. június 18. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

The Sun of the Lord

Seo In Guk csatlakozik Gong Hyo Jinhoz és So Ji Subhoz a The Sun of the Lord szereplőgárdája mellé. Az énekes-színész Kang Woot fogja alakítani, aki a Zaytun Osztag része, és miután elhagyta a sereget úgy dönt, olyan munkát választ, amiben továbbra is mások biztonságáért tud felelni. Erős és felelősségteljes személyiség. Se In Guk célja az volt, hogy egy férfiasabb, durvább karaktert formáljon meg. A Sun of the Lord arról szól, hogy tud egy titkár, aki látja a szellemet lágyítani főnöke szigorúságán. A szövegkönyvet a Hong nővérek írták és a producer nem más lesz, mint Jin Hyuk, aki a Shining Inheritance és City Hunter producere is volt.
 

Sword and Flower

A CN Blue Lee Jung Shinje szerepet kapott a KBS Sword and Flower című drámájában, amely július 3-ától fog vetítésre kerülni. Az énekes-színész egy Si Woo nevű harcos lesz Yeongryu király titkos harci csapatában, a Geum Hwa Danban. Si Woo árva volt, aki az utcán bolyongott és So Sa Beon, a Geum Hwa Dan vezetője vette szárnyai alá. Ritka kétségbeesett és bátor karakter, aki nagyszerű harci képességekkel büszkélkedhet. Később beleszeret Yeongryu királ lányába, Moo Youngba.
 

Two Weeks

Ryu Soo Young legközelebb az MBC Two Weeks című drámjában csillogtathatja meg tehetségét. A sorozat arról szól, hogyan tud egy Jang Tae San nevű férfi, akit gyilkosságért lecsuktak, két hétig keményen küzdeni azért, hogy segítsen a leukémiás lányának. Lee Joon Gi, Kim So Yeon, Park Ha Sun és Cho Min Ki már biztosan szerepelni fognak Ryu Soo Younggal együtt. A színész egy nyomozót fog alakítani, Lim Seung Woot, aki egy rendőr családba született. Ő próbálja meg Jang Tae Sant rács mögé jutattni, valamint ő lesz a szerelmi háromszög egyik csúcsa Seo In Hyevel és Tae Sannal együtt. A dráma valószínűleg augusztusban a The Queen′s Classroom végezteével fog elkezdődni.

 

~ 2013. június 18. - Sunny ~

 

Újabb sztáresküvőLee Min Jung és Lee Byung Hun végre kimondták esküvőjük időpontját. A vőlegény ügynöksége szerint az esküvő augusztus 10-én 6 órakor lesz megtartva a Grand Hyatt Hotelben.

És persze már megindult a harc az esküvői cégek között a pár esküvőjének szponzorálásáért. Olyasmik szponzorálásáért megy a harc, mint az esküvői ruha, cipők, hanbok, nászajándékok, nászút stb. Egy esküvő szervezési cég alkalmazottja ezt mondta: "Mivel Lee Min Jung és Lee Byung Hun topszárok, az esküvőt szponzoráló cégeknek igen nagy előrelépés lesz az esküvőjük"

 

~ 2013. június 18. - Sunny ~

 

Brad Pitt KoreábanMár mindenki tudja, hogy Brad Pitt Koreában járt egyik filmje (World War Z) miatt. Újabb hír, hogy az SNSD Tiffanyja készített vele egy interjút az SBS One Night of TV Entertainment című műsorában. A színész és Tiffany a Gyeongbokgungban találkoztak. Az interjú pedig a Geunjeongjeonban zajlott, vagyis a trónteremnél, ahol még ezelőtt külföldi sztár nem adott interjút. Ugyanezen a délután vonult végig a vörös szőnyegen, mosollyal üdvözölve a rajongókat, akik az eső ellenére kitartóan kérték az autogramokat és a képeket.
 


 

~ 2013. június 17. - Sunny ~

 

Lee Ki Kwang zavarban van a színészkedése miattJúnius 10-én volt egy sajtótájékoztató a KBS2 Drama Special-ja miatt, ahol megjelent Ryu Soo Young, Nam Bora és Lee Ki Kwang. Ki Kwang azt mondta, hogy "Elgondolkodtam rajta, hogy soha többé nem színészkedek."

Ezután jobban kifejtette: "Mások olyan jól színészkednek, de nem tudom, én miért nézek ki olyan kínosan. A kezem és a lábam teljesen összetekeredett, alig bírtam magamra nézni. De szerencsére a rendező jó munkát végzett. Azt hiszem, a jelenetek egész jól sikerültek.

A rendező viszont azt mondta, hogy Ki Kwang nagyon jó munkát végzett, ahhoz képest, hogy 4 napjuk volt leforgatni a jeleneteket Ki Kwang menetrendje miatt. Nagyon ügyesen játszotta az érzelmes és a vicces jeleneteket.

 

~ 2013. június 17. - Sunny ~

 

IU bosszantotta Lee Jong Sukot?


Lee Jong Suk szerint IU bosszantotta őt, bár nem volt személyes az ügy. Több pletyka is keringett kettejükről, hogy nem jönnek ki jól az Inkogayo házigazdáiként. Pedig egyáltalán nem ez a helyzet, egyszerűen csak nem nagyon beszélgetnek egymással személyi szinten.

Bár Lee Jong Sukot bosszantották IU jelmezötletei. Elmondása szerint, mindig elég kínos jelmezeket választ ki - egy ilyen ötlet volt a Pán Péter ruha. Most IU szuper aranyos és szuper vékony, szóval ha élőadásban akarna Csingilingnek öltözni, nagyon jól állna neki. Azonban Lee Jong Suknak kiállni felnőtt férfiként egy béna Pán Péter szerelésben egy óriási tollal a fejében? Érthető, hogy kiborult miatta.


 
~ 2013. június 10. - Sunny ~

 

Jung Yoo Mi, a fangirlJung Yoo MI ráa a bizonyíték, hogy fangirlnek lenni nem időpocsékolás! Annak idején, középiskolás korában ő is odavolt az H.O.T.-ért (az a kpop banda, akikért Eunji rajongott a Reply 1997-ben.) Egy interjú során elmagyarázta, hogy a rajongói akciói miatt lett híresség. Az H.O.T. az SM Entertainment épületében volt, Yoo Mi pedig kint várj rájuk. Mikor benézett az iroda ablakán, valaki észrevette, kinyitotta az ajtót és behívta. Akkor lett az SM gyakornoka és azóta játszik olyan sorozatokban, mint a Rooftop Prince.
 

~ 2013. június 10. - Sunny ~

 

Lee Min Ho ilyen ügyetlen?Egy műsorban kérdezték meg a színészt ügyetlenségéről. Rögtön felmerült a 2009-es eset, mikor Lee Min Ho a 45. Baeksang Díjátadón megbotlott a vörös szőnyegen. Ezt mondta: "Nagyon kínos volt. Láttam a videót és úgy gonoltam, ez valami varázslat volt. Akkoriban nagyon zavarban voltam, de most már csak nevetek rajta."

A színész azt is beismerte, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom: "Nemrég, mikro Németországba mentem, leestem a gördeszkáról. Akkor alig bírtam felállni, nagyon fájt."
 

~ 2013. június 7. - Sunny ~

 

Park Shin Hye a tajvani You're BeautifulbanPark Shin Hye még május 12-én tűnt fel a Fabulous Boys című tajvani sorozatban, ami a You're Beautiful tajvani átdolgozása.
 

~ 2013. június 7. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Happy Birthday!

Lee Min Ki ma, vagyis január 16-án ünnepli 33. (Koreában 34.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show     Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Doubtful Victory (SBS)
 • Two Cops (MBC)
 • Jugglers (KBS2)
 • Rude Miss Young Ae (Season 16) (tvN)
 • Just Between Lovers (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Longing Heart (OCN)
 • Doubtful Victory (SBS)
 • Two Cops (MBC)
 • Jugglers (KBS2)
 • Rude Miss Young Ae (Season 16) (tvN)
 • Just Between Lovers (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Longing Heart (OCN)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • I’m Not a Robot (MBC)
 • Wise Prison Life (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Yeonnam-dong 539 (MBN)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • I’m Not a Robot (MBC)
 • Wise Prison Life (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Untouchable (jTBC)
 • Drama Stage (tvN)
 • Money Flower (MBC)
 • Bravo My Life (SBS)
 • Untouchable (jTBC)
 • - (KBS1)
 • Backflow (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Hate To Love You (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Guys: City of Evil (OCN)
 • Hwayugi (tvN)
 • Cross (tvN)
 • Mother (tvN)
 • Radio Romance (KBS2)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség  dorama mustra

 

 


Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!