Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Kínos csók

 

Az SNSD Sooyoungja nemrégiben szerepelt a Dating Agency: Cyranoban és egy műsorban elhintett néhány kulisszák mögötti titkot. Mint például pár infót a Lee Jong Hyukkal való csókjáról. Ezt mondta: "A csók egyáltalán nem volt kínos, inkább kellemes, de amint véget ért a felvétel nagyon kínos lett az egész. Olyan fura érzés volt." A színészek viszont még most is tartják a kapcsolatot, ahogy Sooyoung is mondta: "Még tartjuk egymással a kapcsolatot. Tényleg törődik velem."
 

~ 2013. augusztus 28. - Sunny ~

 

Suzy nem akart szerepelni a Dream Highban

Suzy egy műsorban bevallotta, hogy nem akart szerepelni a Dream Highban, mivel sokszor kapott utálkozó megjegyzéseket. Ez mondta: "Mikor először kaptam ajánlatot a Dream Highra, csak sírtam és azt mondogattam, nem akarom megcsinálni. Őrülten tiltakoztam ellene. Ezután írtam egy bocsánatkérő levelet a naplómba. Semmi kedvem nem volt belevágni, de elkezdtem keményebben dolgozni, mert úgy jobb akartam lenni." Utána azt is elmondta, hogy a naplójában leírta, hogy szívesen szerepelne egy filmet, nem sokkal később szerepet vállalt az Architecture 101 című filmben.

 

~ 2013. augusztus 27. - Sunny ~

 

Dr. Choi Minho

Minho a To The Beautiful You után a Medical Top Team című drámában fogja megcsillogtatni tehetségét. Színésztársai lesznek Joo Ji Hoon, Kwon Sang Woo, Jung Ryeo Won, és Oh Yeon Seo. Minho karaktere Kim Sung Woo lesz, egy jóképű és kedves szívsebész. Ő fogja játszani a legfiatalabb orvost a csapatban, valamint Oh Yeon So karakterének őrangyala lesz. Minho már izgatottan várja a drámát és reméli megtudja mutatni az érettebb oldalát. Minho biztosan szexi lesz abban az orvosi köpenyben. Hmm :3

 

~ 2013. augusztus 27. - Sunny ~

 

Secret Love

 

Yeon Woo Jin fogja alakítani Han Seung Yeon szerelmét a Secret Love című drámában. A Secret Love egy 5 részes mini dráma, amelynek minden részében egy-egy Kara tag csillogtatja meg a tehetségét. A rendező Kim Gyu Tae, aki a That Winter, The Wind Blows-ot is rendezte. Az I Miss You epizód, amelyben Yeon Woo Jin és Han Seung Yeon játszik, az időutazásról szól. Yeon Woo Jin egy Jung Hyun Jin nevű meleg fotóst fog alakítani. A színész azt nyilatkozta, hogy örül, mert így ilyen nagyszerű rendezővel dolgozhat együtt. Valamint azt, hogy a dráma is ígéretesnek látszik és már alig várja.
 

~ 2013. augusztus 27. - Sunny ~

 

Esti idézetek

 

Áh, most csak néhány idézetet hoztam, majd holnap hozom a híreket. :)

"Valakinek, aki nem tud tapsolni a barátai sikerének és valakinek, aki nem tud örülni a barátai boldogságának, már rég a pokolban van a szíve."
/Dream High - Go Hye Mi/

"Ne higgy az embereknek olyan könnyen. Ne ess szerelembe túl könnyen. És ne bocsáss meg túl könnyen."
/Personal Taste - Jeon Jin Ho/

"Számunkra nincsenek olyan szavak, hogy 'ha keményen próbálkozunk, csoda történik". Abban a világban... mi sohasem éltünk."
/Cheongdam-dong Alice - Han Se Kyung/

"Azért van az embereknek két karjuk, hogy megölelhessék azt, akit szeretnek."
/Love Rain - Kim Yoon Hee/

"Ha egy férfi valaha is azt mondja neked, első látásra beléd szeretett, húzz be neki egyet. Mert ez csak egy újabb módszer arra, hogy gyorsan az ágyába vigyen és ne vesztegesse az időt."
/Secret Garden - Kim Joo Won/

"Ha nem tudod elkerülni, akkor élvezd."
/To The Beautiful You - Cha Eun Gyeol/

"Emberként, csak úgy érhetjük el a boldogságot, ha azt tesszük, amit akarunk."
/You’re the best Lee Soon Shin - Kim Jung Ae/

"Miért félnék egy halott embertől? Az élők sokkal ijesztőbbek."
/The Master's Sun - Joo Joong Won/

"Nincs semmi, ami jobban megindítaná az ember szívét, mint az őszinteség."
/Jang Ok Jeong, Live for Love - Jang Ok Jeong/

 

~ 2013. augusztus 26. - Sunny ~

 

Joo Won A Pinket hallgat

 

Nemrégiben egy műsorban Joo Won és Sung Si Kyung arról beszélgettek, miket szoktak hallgatni általában. Sung Si Kyung említette az A Pink új számát a No No Not, Joo Won pedig erre azt válaszolta, ő szereti az A Pink dalokat. Ezzel indokolta: "Nem tudom, hogy el kéne ezt mondanom, de nekem az összes A Pink szám megvan a telefonomon. Mikor A Pinket hallgatok, azért tetszenek a számok, mert eszembe juttatják a S.E.S-t és a Fin.K.L.-t. És jó érzés, mert a dalok felvidítanak és bátorságot adnak." Gondoltátok volna, hogy Joo Won A Pink rajngó? :D
 

~ 2013. augusztus 24. - Sunny ~

 

Kim Nam Gil kórházba került

 

Bocsi, hogy megint nem volt friss 3 napig. Most a mamámnál voltam és hát ott nem volt net. De mivel hamarosan szeptember lesz és suli, már nem fogok ingázgatni és mindennap lesz majd valami hír. Képzeljétek, Kim Nam Gil kimerültség miatt kórházba került. Őt valószínűleg mindenki a Sillából ismeri, Bidamként. Miután vége lett a Shark forgatásának, azonnal nekikezdett új filmjének a Piratesnek. Jelenleg a kórházban vizsgálják. De ami a legfontosabb most neki, az a pihenés. Ha kipihenni magát, biztosan rendbe jön, ha van róla valami hír, azt majd megírom nektek. Gyógyulj meg, Kim Nam Gil!
 

~ 2013. augusztus 24. - Sunny ~

 

Idézetek az esőben

 

Kinél milyen az idő? Itt nálunk a Dunántúl déli részén esik az eső. Végre! Már nagyon untam ezt a meleget. Remélem, ma este már nem kell a ventilátor társaságában aludnom. Egész éjjel csak döngicsél... Rájöttem, hogy imádok idézeteket fordítani, így ezentúl, számítsatok rá, hogy több lesz belőlük. :D Megint hoztam egy adagot. Ha van valami dorama, amiből még szívesen olvasnátok idézeteket, azt nyugodtan írjátok meg. ^^

"Ha jó ember vagy, senki sem fog rosszat mondani rólad."
/You're The Best Lee Soon Shin - Shin Jun Ho/

"Akár okos egy srác, akár hülye, egy lány előtt mindig elgyengül."
/You're The Best Lee Soon Shin - Song Mi Ryung/

"Minden ember gyáva, de még inkább azok lesznek, mikor van valamijük, amit megvédhetnek."
/I Do I Do - Jo Eun Seong/

"Azt mondtad képes vagy elérni, hogy valaki 3 másodperc alatt beléd szeressen, igaz? De engem sosem fogsz megkapni, mert mostantól fogva egyetlen másodpercig sem fogok rád nézni."
/Love Rain - Jung Ha Na/

"Azóta a nap óta kétféle hang létezik a világon. Az egyik az, melyet mások hallanak, a másik pedig az, ami csak én hallhatok."
/I Hear Your Voice - Park Soo Ha/

"A történetedben én nem olyan vagyok, mint Rapunzel. Én vagyok a boszorkány, aki csapdába csalta őt. Nem vagyok ártatlan, sem kedves vagy tiszta, mint a karakter, akit rajzoltál. Én pont az ellentéte vagyok. Sötét vagyok szürke és éles. Nem szeretem se magamat se másokat. Ezért estem csapdába és még csak eszembe se jutott, hogy kimenjek."
/Flower Boys Next Door - Go Dok Mi/

"A pletykák mindig túloznak."
/Jang Ok Jung, Live in Love - Jng Ok Jung/

"Hamupipőke minden nőt tönkretett azzal, hogy a szegény lányokat üres reményekkel áltatta."
/When A Man Loves - Seo Mi Do/

"Az emberek olyan lények, akik nem képesek életben maradni hazugságok nélkül."
/All About My Romance - Kim Soo Young/

"Barátoknak lenni sokkal jobb. Nem kell félni a félreértésektől és nincs szakítás sem."
/You're The Best Lee Soon Shin - Lee Yoo Shin/

 

~ 2013. augusztus 20. - Sunny ~

 

Lee Hyun Woo és a randizás

 

A To The Beautiful Youban figyelt fel mindenki az ifjú színészre és azóta sokak kedvence lett. Lee Hyun Woo egy magazin interjúban osztotta meg gondolatait a randizásról. Ezt mondta: "Persze fontos az ügynökség imidzse, de ha lesz barátnőm meg akarom hallgatni az ő véleményét is. Ha lesz valaki, akit igazán szeretek, azt magabiztosan fel szeretném vállalni. Úgy gondolom, hogy a nyilvános bejelentés jobb lenne mindkettőnknek." A színész azt is hozzátette, hogy nem térne ki a nyilvános bejelentés előle, sőt inkább megmondaná az igazat. Lee Hyun Woo kommentálta is: "Ha lehet, korán meg akarok nősülni. Úgy hallottam, jobb ha már az elején van egy biztos családod. Barát-szerű apa akarok lenni." Egyébként nemrég hírbe hozták IU-val, de mindketten azt nyilatkozták, hogy csak barátok.
 

~ 2013. augusztus 19. - Sunny ~

 

Ha Ji Won szerződést kötött Hollywooddal

Ha Ji Won a napokban szerződést írt alá a United Talent Agencyvel. Ez nagyon izgalmas hír, mivel ő az első koreai színésznő, aki ilyet tett. Ráadásul ez nem is egy kis ügynökség, olyan hollywoodi csillagok vannak itt, mint Johnny Depp, Harrison Ford és Gwyneth Paltrow. Ha Ji Won iránt nagyon érdeklődtek az amerikai rendezők, ezért a színésznő úgy döntött leszerződik az UTA-nél, hogy ott egyengessék a karrierjét. Szóval most minden szem Ha Ji Wonra szegeződött. Vajon képes lesz betörni Hollywoodba? Úgy látszik ez a hónap Ha Ji Woné. Ugyanis nemrégiben megalapította saját ügynökségét a Sun and Moon Entertainmentet, most aláírt egy szerződést az UTA-vel. Szerepet kapott a Three Joseon Angels című filben, amit várhatólag év végén fogna vetíteni. És új drámája a Hwatu a Goddes of Fire után fog a képernyőre kerülni. Csak így tovább! És sok sikert Hollywoodban! :)

 

~ 2013. augusztus 19. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Október

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
12 Nights (Channel A)
❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG