Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Lee Min Jung táskája

Ma kiáztattam magam a strandon, persze 3 vakolatnyi naptej sem volt elég ahhoz, hogy ne égjek le. Úgyhogy most szép rudolfnózipiros arcom van. :P Na mindegy... Lee Min Jung megmutatta a Vincis Bench-től kapott ajándékát. A színésznő egy fekete fehér táskával pózol, amit, ha minden igaz augusztus 10-én fognak a piacra dobni, pont Lee Mn Jung és Lee Byung Hun esküvéjének napján. A táskába még Lee Min Jung monogramját is belegravírozták. Mivel augusztus 10-e mindjárt itt van, gondolom már nagyban készülődnek az esküvőre. Kíváncsi vagyok, milyen lesz Lee Min Jung ruhája :D
 

~ 2013. augusztus 7. - Sunny ~

 

Yong Hwa visszatér

 

Ugye emlékeztek még, mikor Yong Hwa lemondta a Heirs-beli szerepét? Nos, úgy tűnik, megvolt rá az oka. Ugyanis kiderült, hogy Yong Hwa már kapott egy szerep ajánlatot a KBS The Choice of the Future című drámájára. Bár ez még nincs megerőstíve, úgy látszik eddig tetszik neki a szerep. A dráma a műsorközvetítés körül fog forogni. Ha Yong Hwa elvállalja a szerepet, egy producert fog játszani, aki a Tv-állomáson dolgozik. Egyébként maga a történet egy Tv-műsor íróról fog szólni, aki visszautazik a múltba, hogy tanácsokkal lássa el a fiatalabb énjét. A drámát Hong Jin Ah írta, aki a Beethoven Virust és a The King 2 Heartsot is írta. A sori a tervek szerint októberben kerül vetítésre. Hihetetlen, mennyi jó dorama lesz az ősszel, akkor ott lesz ez meg még a Heirs is, már lassan megéri várni a suli időszakot. xD

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Koreai Legolas

Meleg van! Most néztem ki a hőmérőre és 39°C van. :O Én mindig is mondtam, hogy mennyivel jobb a tél, mivel ha fázol még mindig magadra tudsz kapni valamit, de nyáron ebbe a melegbe az ember már nem tud hova vetkőzni... Na de most nem ez a lényeg, nem tudom nézitek-e a Gooddess of Fire-t, de most találtam valamit a neten. Ha megnézitek Kim Bumot ezen a képen, ki jut róla eszetekbe? Kiköpött Legolas! :D Csupán a szerkója és a hajszíne más. Aki nem látta eddig A Gyűrűk Urát, az üsse be a gugliba. Vajon ha ők ketten megmérkőznének, ki győzne? Én biztos Kim Bumnak szurkolnék. Különben nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem ő a kedvencem a Goddess of Fire-ből. :3


 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Cikkek ~


Szóval, tegnap elkészültem végre az új dizivel. Most ilyen Goddess of Fire-ös lett. Annyira tetszett az a kép és nem tudtam neki ellenállni. Úgy döntöttem, feldobom egy kicsit az oldalt, úgyhogy mostantól több cikket és interjút fogok hozni. Akkor kezdném is azzal, hogy végre sikerült lefordítanom azt a Lee Seung Gi-s interjút, amit kinéztem, szóval azt itt találjátok. Mondjuk, szerintem, majd még lesznek ilyen Gu Family Book-os interjúk, csak azért mert hatalmas függője voltam annak a sorinak. :3 Másodszor pedig múltkor angol fórumokat nézegettem és találtam pár tényt a kdrámákról, azt is lefordítottam, itt tudjátok elolvasni. Ma még próbálok feltenni pár hírt az oldalra (csak el ne felejtsem), úgyhogy majd figyeljétek!
 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Twoo Weeks előzetes

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

The Master's Sun előzetes

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Új sorozatok

The Master's Sun

Vetítés kezdete: augusztus 7, minden szerdán és csütörtökön 22:00-kor az SBS-en, műfaj: horror, fantasy, romantikus részek száma: 16

A történet egy nőről szól, aki képes látni a szellemeket, és egy férfiról, aki próbálja megvédeni őt. A dráma romantikus elemekkel és egy csipetnyi horrorral van átszőve. Joo Joong Won (So Ji Sub) egy fukar és kapzsi vezérigazgató, akit csak a pénz érdekel. Tae Gong Shil (Gong Hyo Jin) pedig egy mélabús, sírós asszisztens, aki egy baleset után képes látni a szellemeket, ezért álmatlanságban szenved. Így a képessége miatt elég zárkózott. A történet egyfajta "lélegyógyító" dráma, amely különböző embereket hoz össze: valakit, aki úgy hallja és látja a dolgokat, mint senki más a világon és valakit, aki csak azokat a dolgokat látja és hallja, amiket akar. Ahogy Joo Joong Won kezdi hinni Tae Gong Shil képességében, a bizalmunk is megnő egymás iránt.
 

Two Weeks

Vetítés kezdete: augusztus 7, minden szerdán és csütörtökön 21:55-kor az MBC-n, műfaj: akció, melodráma, misztikus, thriller, romantikus részek száma: 20

Jang Tae San (Lee Joon Ki)elmenekül, miután hamisan megvádolják gyilkossággal. Ezenkívül rájön, hogy van egy lánya, aki leukémiás. A dráma pontosan két hetet ölel át, és így meséli el, Tae Sannak milyen kétségbeesett harcokat kell megvívnia, hogy megmentse a lányát.

 

~ 2013. augusztus 6. - Sunny ~

 

Song Joong Ki bevonul


Ma egy szomorú hírrel jöttem, Korea szépfiúja, Song Joong Ki bevonul a seregbe Kang Won Do-n. :((

Az ügynöksége szerint, Song Joong Ki két évig fog szolgálni a seregben. Bár a két éves katonai szolgálat kötelező Koreában, a színész besorozása nagy figyelmet szerzett, mivel ő az első bevonult sztár azóta, hogy felbontották a hírességek katonai egységet.

Song Joong Ki azt üzente a rajongóknak, hogy két év katonai szolgálat után vissza fog térni, mégpedig egy új és ígéretes projekttel. Csalódottan jelentette ki, hogy sajnos nem tud mindenkitől személyesen elbúcsúzni.


 
~ 2013. augusztus 5. - Sunny ~

 

Park Ki Woon elkotyogta Kim Soo Hyun titkát


Park Ki Woong elkotyogta Korea egyik legszexibb színészének, Kim Soo Hyunnak a titkát. A Secretly Greatly forgatásán ismerkedett meg jobban a két sztár.

Park Ki Woong: "Tudom Ki Soo Hyun titkát. Nem nagy titok, de a valódi személyisége egy kicsit mohó és bolond."

Azt is hozzátette, hogy nem is hasonlít a The Moon That Embraces The Sunban játszott karakterére Lee Hwonra. "Mikor találkoztam Kim Soo Hyunnal a film premieren, a dalomat énekelte. Egyébként elég félénk, de ha megismeri az ember, rájön, hogy milyen játékos és bolondos tud lenni".


 
~ 2013. augusztus 5. - Sunny ~

 

Han Hyo Joo ciki metrós utazása


Han Hyo Joo nemrég azt állította, hogy valaki megpróbálta elkérni a számát egy metrón, míg Japánban forgatott.

Han Hyo Joo: "Egy férfi odajött hozzám és az elérhetőségemről faggatózott. Gondoltam megismert és ezért nézett vissza. De aztán azt mondta: Telefonszámot, kérlek... Erre én megkérdeztem, hogy az elérhetőségemet? De ezután azt mondta 'Sajnálom' és elment.

Mikor a riporter azt kérdezte a színésznőtől, mi lett volna, ha egy jóképű férfi kérte volna tőle, Han Hyo Joo bájosan azt felelte, lehet, hogy megadta volna neki a számát.


 
~ 2013. augusztus 5. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Szeptember

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪

Round (OCN) 💥🔪
12 Nights (Channel A)
❤️😄
Terius Behind Me (MBC) ❤️🔪

The Third Charm (jTBC) ❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Hand: The Guest (OCN) 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!