Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Baek Ji Young elvetélt :(


A borzasztó hír után, miszerint Baek Ji Young 4 hónapnyi terhesség után elvetélt, a rajongók támogató üzeneteket küldenek neki.

Baek Ji Young cége ezt nyilatkozta: "Június 27-én reggel jelentették be a diagnózist a vetéléssel kapcsolatban. A vetélés, 4 hónap terhesség után, mind Baek Ji Youngot, mind az egész családot megrázta." Az is elhangzott, hogy az énekesnő férje, Jung Suk Won szintén nagyon szomorú.

Az esküvő idején, Baek Ji Young 3 hónapos terhes volt. Ezért a kórház azt tanácsolta neki, hogy legyen nagyon óvatos és hogy a nászúton is koncentráljon a terhesgondozásra. Azonban június 26-án erős hasi fájdalmat érzett, és június 27-én elvetélt.

A rajongók viszont támogató üzeneteket küldenek neki: "Mi támogatunk, Baek Ji Young. Bátorság!" "Baek Ji Young vetélésének híre annyira szomorú. Remélem, gyorsan begyógyul a seb és ismét felállsz." "Baek Ji Youngnak és Jung Suk Wonnak biztos megszakadt a szíve. Reméljük, hamar begyógyul a seb."

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Ha Ji Won a fiatalabb pasikra bukik


Az SBS Good Morning című műsora felkereste Ha Ji Wont egy fotózás közben, hogy kifaggassák házassági terveiről. Mikor megkérdeték tőle, gondolt-e már arra, hogy férjez megy, ezt válaszolta: "Én még egyszer sem fordult meg a fejemben a férjhez menés ötlete. Az emberek időről időre kérdezgetik tőlem, de azt hiszem, még nem nőttem fel hozzá."

A leendő férj életkorára ezt válaszolta: "Idősebb, fiatalabb, mindegyik jó." de hozzátette: "De azt hiszem, fiatalabb jobb lenne."

Mikor megkérdezték tőle, hogy tartja fitten a testét, ezt mondta: "Mivel szeretek enni, nem tudok úgy diétázni, hogy pár napig nem eszek. De drámák előtt megpróbálok kevesebb sós ételt enni."

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Kim Yong Man 8 hónap börtönt kapott


Dél-Korea első számú humoristáját, Kim Yong Mant a szokásos illegális szerencsejáték miatt letartóztatták. Sok hírességgel ellentétben, akik tagadják tettüket, Kim Yong Man elismerte bűnét. Úgy tűnt, őszintén megbánta, amit tett. Őszintesége és nyitottsága ellenére a június 27-ei tárgyaláson 8 hónap börtönbüntetésre és 2 év próbaidőre ítélték.

A tárgyalás után ezt nyilatkozta: “Alázatosan elfogadom az eredményt … nem fogok fellebbezni.” Azt is hozzátette, “Úgy hiszem, az életnek több terve is van… nem fogok csalódást okozni azoknak akik, bátorságot és szeretet nyújtanak nekem. Jó emberré fogok válni, hogy visszafizessek nekik mindent.”

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Plágiummal vádolják az I Hear Your Voice-ot


Az SBS I Hear Your Voice című sorozatának hihetetlenül magas a nézettsége. Sajnos, a kiadó cég viszont plágiummal vádolta meg az I Hear Your Voice-ot, hogy a regényüket másolták. A sorozat producere bejelentette, hogy komoly lépéseket fognak tenni azok ellen, akik hamisan megvádolták a drámát és a producereket.

Az RDM Media bemutatott 4 bizonyítékot, hogy nem történt másolás:

1. A dráma motívumai valós eseten alapulnak.

2. Az esetek máshogy kerülnek megoldásra, mint a regényben.

3. A dráma teljes története már a regény előtt megjelent

4. Az ikrek a thriller közös témája

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Lee Jong Hyuk Suzyval akar együtt játszani


Az MBC Section TV Entertainment News című műsorában, mikor megkérdezték Lee Jong Hyukot, hogy melyik színésznővel játszana együtt szívesen, ő azt válaszolta "Az idolokat is beleértve?". Végül a színész megmondta, hogy Suzyval színészkedne együtt szívesen.

Lee Jong Hyuk jelenleg a Dating Agency. Cyrano című sorozatban játszik szerepet. Azt hiszem, érdekes lenne együtt látni őt Suzyval.

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Song Joong Ki bevonul?


Nem. Legalábbis a képviselői ezt állítják. A legújabb pletykák, melyek szerint a színész bevonul, sokkolták a rajongókat. Song Joong Ki úgy tervezte, hogy idén augusztusba lép be a seregbe, épp ezért most, előtte rendezi a személyes ügyeit.

"Nem hallottunk semmit, arról, hogy besoroznák. Nem tudjuk hol terjedtek el a pletykák, melyek szerint augusztusba bevonulna. Sem a besorozásról, sem a következő projektjéről nem tudunk semmi." - mondta Song Joong Ki képviselője. "Song Joong Ki bizonyára tudja, mikor fog belépni a seregbe. Terveink szerint, amint kiderül a besorozás dátuma, nyilvánosságra hozzuk."

Úgy tűnik, jelenleg minden van a legegőben.
De azt biztosan tudjuk, hogy Song Joong Ki épp valamilyen kereskedelmi forgatáson van és nem tervezi a bevonulását. Vagy legalábbis mostanában nem, ameddig a következő film projektje véget nem ér.

 

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Kim Tae Hee 9 évvel ezelőttNemrégiben került ez a kép elő Kim Tae Heeről. A címe: "Kim Tae Hee 9 évvel ezelőtt, Kim Tae Hee, mint bájos MC a 20 éveiben."
 

~ 2013. június 27. - Sunny ~

 

Lee Hyun Woo énekli a Secretly, Greatly betétdalát

A dal címe: Glory of Youth, és már ki is jött hozzá az MV. :D Emellett pár új poszter is megjelent. A film is egy-két héten belül meg fog jelenni.

 

 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

Uhm Tae Woong apa lesz!


Uhm Tae Woong hivatalosan is apa lesz! A színész képviselője mondta, hogy az anya és a baba egyaránt jól vannak. Uhm Tae Woong öt hónapja vette feleségül Yoon Hye Jin, és most repkedni tudna a boldogságtól. A baba nevét még nem döntötték el, de addig is Tisztaságnak fogják hívni a magzatot.
 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

Choi Jin Hyuk - Best Wishes To You

 

~ 2013. június 23. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Június

Life on Mars (OCN) 🦄🔪

Július

Your House Helper (KBS) ❤️😄
Gyeoryong Goddess (tvN)
❤️🦄
I'm 30 but 17 (SBS) ❤️😄

Life-and-Death Romance (MBC) ❤️💉
Mr. Sunshine (tvN) 🏯❤️

Life (jTBC) 💉💙
Time (MBC) ❤️💙
Abut Her (SBS) 💙

Dear Judge (SBS) 📜
Let's Eat 3 (tvN) ❤️😄

Augusztus

Wife That I Know (tvN) 🦄❤️
Today's Detective (KBS)
😱
Lovely Horribly (KBS) ❤️🦄

Terius Behind Me (MBC) 🔪
Voice 2 (OCN) 🔪😱

Szeptember

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

November

Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Boyfriend (?) ❤️💙
Round (OCN)
💥🔪
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Romantic Comedy King (?)
❤️😄🦄
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Four Sons (?) ❤️🔪👪
Luther (MBC) 🔪
Asadal (?) 🏯
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪
The Greatest Divorce (?) 👪💙
Devilish Joy (MBC) ❤️😄
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙
The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱
Hand (OCN) 🔪😱
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******