Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Who Are You előzetes


Kijött a sorozat előzetese, melyben Taecyeon és So E Hyun elég köze kerülnek egymáshoz. A Who Are You című dráma egy nőről szól, aki látja a szellemeket, miután felébred egy 6 éves kómából, és egy férfiról, aki csak azt hiszi el, amit a saját szemével lát.
 

 

~ 2013. július 3. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

Pretty Boy

Ázsia hercege, Jang Geun Suk szerepelni fog a Pretty Boy című doramában. A sorozat alapja egy népszerű képregény-sorozat ugyanezzel a címmel. Jang Geun Suk, Dokgo Matte-t fogja alakítani, aki egy jóképű férfi. A dráma forgatókönyv írója Yoo Young Ah, aki a híres The Gift of Room 7 forgatókönyvét is írta. A sorozat még nem talált magának csatornát, és még nem egészen világos, mikor kerül adásba, de valószínűleg az év vége felé fogják vetíteni.
 

Who Are You

Ok Taecyeon és So E Hyun szerepet kaptak a tvN Who Are You című sorozatába. Két nyomozót fognak játszani, akik teljesen különböznek egymástól. Taecyeon, Geon Woot fogja alakítani, aki úgy hiszi, hogy a bizonyíték vezet a válaszhoz. Eközben So E Hyun, Si On lesz, aki látja a szellemeket. A Who Are You a Dating Agency: Cyrano után fog adásba kerülni, vagyis július 29-én. A drámában rajtuk kívül még Kim Jae Wook is fog játszani, aki Si On halott barátja lesz.
 

Good Doctor

Kim Young Kwang szerepelni fog a KBS2 Good Doctor című drámájában. Joo Won, Moon Chae Won és Joo Sang Wook szintén játszani fognak a sorozatban. A történet arról szól, hogy lesz autista Savant-szindrómás emberből orvos. Kim Young Kwang egy Han Jin Wook nevű rezidenst fog alakítani. Okos és kedves ember, ő közelít először Park Si Onhoz (Joo Won) míg a többiek elkerülik. A színészek még júliusban megkezdik a forgatást. És a dráma elvileg augusztus 5-én el is kezdődik.

 

~ 2013. július 3. - Sunny ~

 

The Flu


Idén nyáron jelenik meg az első olyan koreai film, ami egy járvány kitörését mutatja be. A The Flu (rendezte: Kim Sung Soo) egy halálos vírus terjedését ábrázolja, melynek 100% a halálozási aránya. Az emberek azért küzdenek, hogy elmeneküljenek a karanténba helyezett városból.

A képek alakján a film igazán valósághűnek és ijesztőnek tűnik.

A The Flu színészei Jang Hyuk, Soo Ae, és Yoo Hae Jin lesznek. A mozikba várhatóan augusztusban fog megjelenni.

 

 

~ 2013. június 30. - Sunny ~

 

Kim Joon befejezte a katonai szolgálatot


Kim Joon, a híres F4 tag végzett a kötelező katonai szolgálattal. Kim Joon 28-án így köszöntötte a rajongóit: "Valójában nem vittem véghez semmi, ezért különösen hálás vagyok, hogy így gratuláltok. Bár zavarban vagyok, hogy olyan későn álltam be a seregbe, most még keményebben fogok dolgozni."

A jövőbeli terveiről is nyilatkozott: "Először is szeretnék egy kis időt tölteni a családommal. Egy kis pihenés után, elkezdem tervezgetni a karrieremet."

Mikor Lee Jae Hoon és Kim Dong Wook állapotáról kérdezték, akik még a seregben szolgálnak, a színész ezt válaszolt: "Mindketten jól vannak. Most hogy leszereltek, féltékeny szívvel gratuláltak nekem."

"Köszönöm azoknak, akik vártak rám. Forgatásnál találkozunk, mindent bele fogok adni a színészkedésbe, szóval számítsatok rám."

 

~ 2013. június 30. - Sunny ~

 

Sword and Flower előzetes

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Jung Yi, The Goddess of Fire előzetes

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Empire of Gold előzetes

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Új sorozatok

Empire of Gold

Vetítés kezdete: július 1, minden hétfőn és kedden 21:55-kor az SBS-en, műfaj: romantikus, politikai, akció, thriller, részek száma: 24

A dráma 3 ember hatalmi harcáról szól az 1990-es évek táján a chaebol birodalom alatt, mikor Korea pénzügyi helyzete elég viharos korát élte. Jang Tae Joo (Go Soo) az az ember, aki felépíti az úgynevezett arany birodalmat szinte a semmiből, eközben neveli kishúgát apjuk halála után. De beleszeret Choi Seo Yoonba (Lee Yo Won), a chaebol örökösnőbe. Azonban a lány bátyja, Choi Min Jae (Son Hyun Joo) nemmás, mint Jang Tae Joo riválisa.
 

Jung Yi, The Goddess of Fire

Vetítés kezdete: július 1, minden hétfőn és kedden 21:55-kor az MBC-n, műfaj: történelmi, politikai, romantikus, melodráma, részek száma: 32

A dráma Yoo Jung, más néven, Jung Yi (Moon Geun Young) életét ábrázolja, aki a Joseon dinasztian első fazekasa volt. Miután a Japán háború alatt elrabolták, bebizonyította a Joseon-i fazekasok fölényét. A dráma Gwang Hae herceg (Lee Sang Yoon)történetét is lefesti, aki egy szomorú herceg volt viharos élettel. El kellett engednie Jung Yit, mély szerelme ellenére. Ezután magányos harcon megy át, mivel a láng nem aludt ki szívéből a szeretett nő iránt.
 

Sword and Flower

Vetítés kezdete: július 3, minden szerdán és csütörtökön 21:50-kor az KBS2-n, műfaj:  történelmi, romantikus, akció, részek száma: 20

A történet a Goguryo időszakban játszódik. És arról szól, hogyan szeret bele Moo Young (Kim Ok Bin), Young Ryu király lánya Yeon Choongba (Uhm Tae Woong), Yeon Gaesomun és egy volt ágyas fiába. De Moo Young bosszút akar állni Yeon Gaesomunon, mivel ő ölte meg az apját. Eközben Yeon Choong rájön, hogy nem tud magasabb rangot szerezni egy ágyas fiaként. Később pedig apja elrendeli, hogy ölje meg szerelmét, és ez belső konfliktushoz vezet.

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Baek Ji Young elvetélt :(


A borzasztó hír után, miszerint Baek Ji Young 4 hónapnyi terhesség után elvetélt, a rajongók támogató üzeneteket küldenek neki.

Baek Ji Young cége ezt nyilatkozta: "Június 27-én reggel jelentették be a diagnózist a vetéléssel kapcsolatban. A vetélés, 4 hónap terhesség után, mind Baek Ji Youngot, mind az egész családot megrázta." Az is elhangzott, hogy az énekesnő férje, Jung Suk Won szintén nagyon szomorú.

Az esküvő idején, Baek Ji Young 3 hónapos terhes volt. Ezért a kórház azt tanácsolta neki, hogy legyen nagyon óvatos és hogy a nászúton is koncentráljon a terhesgondozásra. Azonban június 26-án erős hasi fájdalmat érzett, és június 27-én elvetélt.

A rajongók viszont támogató üzeneteket küldenek neki: "Mi támogatunk, Baek Ji Young. Bátorság!" "Baek Ji Young vetélésének híre annyira szomorú. Remélem, gyorsan begyógyul a seb és ismét felállsz." "Baek Ji Youngnak és Jung Suk Wonnak biztos megszakadt a szíve. Reméljük, hamar begyógyul a seb."

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

Ha Ji Won a fiatalabb pasikra bukik


Az SBS Good Morning című műsora felkereste Ha Ji Wont egy fotózás közben, hogy kifaggassák házassági terveiről. Mikor megkérdeték tőle, gondolt-e már arra, hogy férjez megy, ezt válaszolta: "Én még egyszer sem fordult meg a fejemben a férjhez menés ötlete. Az emberek időről időre kérdezgetik tőlem, de azt hiszem, még nem nőttem fel hozzá."

A leendő férj életkorára ezt válaszolta: "Idősebb, fiatalabb, mindegyik jó." de hozzátette: "De azt hiszem, fiatalabb jobb lenne."

Mikor megkérdezték tőle, hogy tartja fitten a testét, ezt mondta: "Mivel szeretek enni, nem tudok úgy diétázni, hogy pár napig nem eszek. De drámák előtt megpróbálok kevesebb sós ételt enni."

 

~ 2013. június 29. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Július

My ID is Gangnam Beauty (jTBC) ❤️😄
I'm 30 but 17 (SBS) ❤️😄

Life-and-Death Romance (MBC) ❤️💉
Life (jTBC) 💉💙
Time (MBC) ❤️💙
Dear Judge (SBS) 📜
Let's Eat 3 (tvN) ❤️😄

Augusztus

12 Nights (Channel A) ❤️😄
Wife That I Know (tvN) 🦄❤️

Today's Detective (KBS)
😱🦄🔪
Lovely Horribly (KBS) ❤️🦄

Voice 2 (OCN) 🔪😱

Szeptember

Terius Behind Me (MBC) ❤️🔪
The Third Charm (jTBC) ❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Hand: The Guest (OCN) 🔪😱

Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

Bad Papa (MBC) 💙⚽

Room N9 (tvN) 🦄

Október

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Fate and Fury (SBS) ❤️💙
Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Boyfriend (?)
❤️💙
Round (OCN)
💥🔪
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Different Dreams (KBS) 🏯💉
Four Sons (?) ❤️🔪👪
Luther (MBC) 🔪
Asadal (?) 🏯
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪
The Greatest Divorce (?) 👪💙
Devilish Joy (MBC) ❤️😄
The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)