Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Nem volt elég neki a Gu Family BookChoi Jin Hyuk nem tud elmenekülni Seo Hwa bája elől! Egy sármos gumihot játszva, Choi Jin Hyuk két képet is feltett a twitterére, kérve a rajongókat, hogy nézzék a Gu Family Book-ot.

Ezt írta a Twitterére: “Mindenki jól aludt? Én nem aludtam valami jól, mert túl ideges vagyok. Azt hiszem, megnézem a Gu Family Book második részét. Sötét karikákkal rogyok ma este térdre. A kép címe ‘elhanyagolt Wol Ryung’ akinek hiányzik Seo Hwa. És ez egy hátbalövés az elhanyagolt Wol Ryungnak.”

Még mindig el van merülve a szerepében Choi Jin Hyuk, ahogy kezét a Tv-re tapasztva, összetört szívvel bámulja Lee Yeon Heet a képernyőn.

 

~ 2013. április 16. - Sunny ~

 

Még együtt vannak!Nemrég, a színész, Jung Suk Won tisztázott minden pletykát az énekes dívával, Baek Ji Younggal való kapcsolatáról.

Az SBS One Night TV Entertainment műsor alatt, Jung Suk Won említést tett a kapcsolatukról, “Sok emberrel találkozom… egyszerűen csak egymásra kattantunk.”

Azt is mondta, hogy az emberek már nem szólítják “Baek Ji Young emberének,” de mondta, “A cím nem fontos. Csak hálás vagyok, hogy a legjobbat tudom hozni a munkában, amit csinálok”

Etenkívül a sznész azt is kijelentette, hogy még mindig randiznak:, “Nem említettem semmit a Tv-ben vagy a műsorokban. Ezért robbanhattak ki a pletykák, de még mindig együtt vagyunk.”

A pletykákat illetően Baek Ji Young először a Thank You-ban fedte fel, hogy még tervezi a házasságot. Azt mondta: “Mások a nézőpontjaink, hogy hová szeretnénk menni.” Egyébként ugyanolyan szédítően beszélt a barátjáról, így a nézők egy másik oldalát is megismerhették az énekesnek.

 

~ 2013. április 15. - Sunny ~

 

Új sorozat

Újabb sorozat ismertető, ezt a sorozatot ma kezdik el vetíteni.

Wonderful Mama

Vetítés kezdete: április 13, minden szombaton és vasárnap 20:45-kor az SBS-n, műfaj: romantikus családi vígjáték részek száma: 50

A történet egy uzsorás anyjáról, Yoon Bok Heeről (Bae Jong Ok), egy küzdő nőről szól, aki aki egy kis piaci standról elmegy dolgozni a több millió wont érő épületekhez. Csakhogy Alzheimer kórban szenved ezért minél előbb fel kell nevelnie 3 gyermekét (Jung Yoo Mi, Kim Ji Suk & Park Bo Geum) mielőtt, mindent elfelejt.
Eközben, Jang Hoon Nam (Jung Gyu Woon) a második fiú a családban és saját ruhagyára van. Fiatalon vesztette el a szüleit és a süket bátyjával él együtt. Ekkor találkozik  a gyárban a dizájner, Go Young Chaeval (Jung Yoo Mi), aki Yoon Bok Hee legidősebb lánya. Eleinte sokat vizátnak, de később beleszeretnek egymásba.

 

~ 2013. április 13. - Sunny ~

 

Példamutató katona: Yoo Seung HoYoo Seung Ho március elején állt be a hadseregbe. Miután befejezte az alapképzést, a 27. kutató zászlóaljhoz rendelték, amely a legelismertebb zászlóalj Koreában. Az április 11.-ei ceremónia után egy új záaszlóaljhoz csatlakozott, hogy speciális képzésben vegyen részt, mielőtt megkapja a végső megbízását. 

Az internetezők nagyon büszkék Seung Hora. Néhány megjegyzés: "Ő egy igazi szolgálatban lévő katona, nem úgy mint a többi híresség, aki csak megjátsza... Mi a fenét csinálnak mégis? Oh Jong Hyuk és Yoo Seung Ho fantasztikus." Oh Jong Hyuk is a kutató zászlóaljban szolgál.

 

~ 2013. április 12. - Sunny ~

 

When a Man Loves vs. IRISA KBS IRIS 2-je után jött az MBC When a Man Loves című sorozata, ami a második helyre szorította ki az IRIS 2-t.

A When a Man Loves nézettsége 11,4-re emelkedett, míg az IRIS-é visszaesett 9,7-re.  Még rosszabb hír, hogy az SBS All About My Romance című drámája csak 5,5-t ért el.

 

~ 2013. április 12. - Sunny ~

 

Gyönyörű színésznők és a BIG BANGNépszerű színésznők, mint Song Hye Gyo, Go Hyun Jung, Han Ga In, és még Kim Yoo Jung is jelenleg BIG BANG-itiszben szenvednek. Nyilvánossan be is jelenteteték, hogy nagy rajongói a Big Bang-nek. A Winter the Wind Blows interjú alatt jelentette be Song Hye Gyo revealed, ”Én szeretem a Big Bang-et, ők a legjobbak. Mikor hallgatom őket, feltöltődök energiával. Az a szabadság, amit mutatnak, olyan vonzó. Sajnos még egy koncertjükre sem jutottam el.

De az első színész nő, aki bevallotta rajongását a BIG BANG felé, az Han Ga In volt, mikor felfedte, hogy a telefonja tele van Big Bang-es képekkel. Még a háttérképén is G-Dragon szerepelt, és kijelentette, hogy "Ő a legnagyobb Big Bang fan." Még GD múlt havi konvertjére is elment, a VIP szurkolók vették észre.

Go Hyun Jung is bejelnetette, hogy személyesen hívta meg a Big Bang-et a talk showjába, a GO Showba. A gyártási igazgató mondta, hogy, “Go Hyun Jung MC szereti a Big Bang számait és mivel annyira érdeklődik utánuk, hogy még a showba is megtudták hívni őket.” És itt még nincs vége a Big Bang imádatnak, Go Hyun Jung gyerekszínészként T.O.P-t választotta az ideális pasinak.

A Big Bang tagok persze nagyon hálsáak a színésznők támagoatásáért, de meg voltak lepődve, mikor meglátták őket a koncerten.

 

~ 2013. április 12. - Sunny ~

 

Jung Il Woo szerződésének VÉGE!A Soop többé nem foglalkozik Jung Il Wooval! A szerződése nemrég járt le, és ahelyett, hogy megújították volna, ott hagyta az ügynökséget.

A Soop viszont, reméli, hogy jól van és minél előbb talál egy új ügynökséget, ami továbbviheti a karrierjét. Reménykedjünk benne, hogy hamar talál egy új céget és feltűnhet egy újabb sorozatban.

 

~ 2013. április 11. - Sunny ~

 

Lee Min Ho lesz Park Shin Hye sztárpárja a HeirsbenSejtettük! Legalábbis, majdnem :D A hivatalos bejelentést a SALT ügynökség, Park Shin Hye cége tette meg, és a két sztár a tervek szerint együtt fog szerepelni az SBS közelgő doramájában.

A két színész Kim Eun Sookkal, azzal az íróval fog együtt dolgozni, aki a Gentleman’s Dignity és Secret Garden forgatókönyvét írta, valamint Kang Shin Hyoval, aki a Midason és a Tazzan dolgozott. A Heirs az év második felében fog vetítésre kerülni.

 

~ 2013. április 11. - Sunny ~

 

Yooh Ah In  az idősebb nőkhöz is vonzódik


Yoo Ah In elmondta, hogy sok idősebb női rajongója van! Az SBS One Night TV Entertainment műsorában, mikor megkérdezték, “Mit gondolsz, miért vagy ilyen népszerű a idősebb nők körében?” azt válaszolta, “Azt hiszem azért, mert egész csinos fenekem van.”

Azt is elmesélte, hogy 20 éves korában egy 30 éves nő is randizni hívta!

De megnyugtatta idősebb női rajongóit és azt mondta, nincs semmi baj az idősebb nőkkal, amíg azok nem bottal mennek. Yoo Ah In azt is bebizonyítototta, hogy kiváló férj lenne “bármit tudok főzni, különösképp a koreai ételeket”

 

~ 2013. április 10. - Sunny ~

 

Jang Ok Jung előzetes

 

~ 2013. április 8. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Happy Birthday!

Lee Min Ki ma, vagyis január 16-án ünnepli 33. (Koreában 34.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
A hónap színésze/színésznője

Nam Joo Hyuk, délkoreai színész és modell. Hivatalosan 2013-ban kezdte meg a debütálását modellként, a SONGZIO Homme nevű 2014-es Dél-koreai magazin tavaszi / nyári kollekciójában.  2014-ben megcsilogatta énekesi tehetségét is, az Akdong Musician klipjében. Ugyanebben az évben megjelent az első TV-s drámája is, amely The Mermaid néven futott be és vált híressé. 2015-ben egy középiskolás karakter bőrébe bújt a Who Are You: School 2015 nevű drámában. Ez a szereplése után rögtön két szerepet is kapott a Cheese in the Trapben és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeoban.  Ezután csatlakozott egy főző műsorhoz, amelynek csak pár részében volt látható. 2016-ban szerepet kapott a Weightlifting Fairy Kim Bok Joo nevű sportos doramában, ahol a férfi főszereplőt játszotta. Sorozatbeli parnerével Lee Sung Kyunggal egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak, azonban nemrégiben derült ki, hogy szakítotttak. Idén egy romantikus fantasy sorozatában kapott főszerepet, a Bride of the Water Godban, melyben a főszereplőt, egy vízistent, Habaeket alakította.

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • Radio Romance (KBS2)
 • Cross (tvN)
 • Eulachacha Waikiki (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Radio Romance (KBS2)
 • Cross (tvN)
 • Eulachacha Waikiki (jTBC)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • Mother (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Yeonnam-dong 539 (MBN)
 • Black Knight (KBS2)
 • Return (SBS)
 • Mother (tvN)
 • Smashing on Your Back (CSTV)
 • Misty (jTBC)
 • Drama Stage (tvN)
 • Money Flower (MBC)
 • Bravo My Life (SBS)
 • Misty (jTBC)
 • -
 • Backflow (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Hate To Love You (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • My Man’s Secret (KBS2)
 • TV Novel – Dal Soon’s Spring (KBS2)
 • My Golden Life (KBS2)
 • Man Who Sets the Table (MBC)
 • Bad Guys: City of Evil (OCN)
 • Hwayugi (tvN)
 • Children of a Lesser God (OCN)
 • Should We Kiss First (SBS)
 • Mystery Queen 2 (KBS2)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt