Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Új sorozat

Who Are You?

Vetítés kezdete: július 29, minden hétfőn és kedden 23:00-kor a tvN-en, műfaj: romantikus, misztikus, akció, melodráma, részek száma: TBA

A történet Yang Si Ohnról (So Yi Hyun) szól, aki miután felébred egy 6 éves kómából látni kezdi a szellemeket, valamint Cha Gun Wooról (Taecyeon), aki csak a szilárd bizonyítékokban hisz. A két nyomozó kezdi megérteni egymást, ahogy segítenek a szellemeknek megtalálni az elveszett dolgaikat a talált tárgyak osztálályán, hogy békében nyugodhassanak. A dráma szerelmi háromszögéhez csatlakozik Si OHn halott barátja, Lee Hyung Joon (Kim Jae Wook), aki szellemként jelenik meg. Hyung Joon a rendőrség elit tagja volt, de egy szerencsétlen balesetben életét vesztette.
 

 

~ 2013. július 24. - Sunny ~

 

Suzy kapta a díjat


A The 20s Choice Awards-on Suzy kapta a Női Dráma Díj-at a Gu Family Bookban nyújtott alakításáért. A díjat Kang Chi szexi apukája, vagyis Choi Jin Hyuk adta át neki. Itt is a videó :D
 

 

~ 2013. július 24. - Sunny ~

 

Öngyilkos lett a Faith producere


Szomorú hírt kell bejelentenem: A híres producer és rendező, Kim Jong Hak tegnap öngyilkosságot követett el, egy motelben találtak rá holtan. Olyan ismert drámák rendezője és producere volt, mint a Sandglass, az Eyes of Dawn, a The Legend és a Faith. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, hogy tényleg öngyilkosság történt, a jelentések szerint egy jegyzetet találtak a helyszínen, ezekkel a szavakkal "Sajnálom a családomat", valamint parazsat is találtak a fürdőszobában.

Kim Jong Hakot a rendőrség csalással vádolta, az utazást is megtiltották neki és perrel kellett szembenéznie, mivel nem fizette ki a Faith színészeit.

Lee Min Ho képviselője ezt nyilatkozta: "Lee Min Ho jelenleg egy reklámforgatáson van, és csak késve hallotta a híreket. A szomorúság miatt alig tudott beszélni, úgy tűnik, nagyon sokkolta a hír, mivel nemrégiben dolgozott együtt a rendezővel. Hallottuk, hogy Kim Jong Hak ide-oda utazgatott Kína és Korea között a következő projektje miatt, így nem is értjük, hogy alakulhattak így a dolgok."


 
~ 2013. július 24. - Sunny ~

 

Lee Byung Hun és Catherine Zeta-Jones


Nemsokára mozivászonra kerül a RED 2, amerikai film, melyben Lee Byung Hun is szerepel. Pont ezért az Elle Koreának pár héttel ezelőtt volt egy fotózása Beverli Hillsben és a címlapon Lee Byung Hun szerepel Catherine-Zeta-Jonessal. A képen szorosan, kissé fenyegető pillantással ölelik át egymást.

~ 2013. július 22. - Sunny ~

 

The Face Reader poszterek


A The Face Reader 1455-ben játszódik. A király pozíciója veszélyben van, a mesteri arc olvasó pedig tehetségét használva vesz részt a hatalmi harcokban. A film sztárjai: Song Gang Ho, Lee Jung Jae, Baek Yoon Shik, Jo Jung Suk, Lee Jong Suk.

~ 2013. július 22. - Sunny ~

 

Lee Jong Hyun a Heirsben?


Már szétterjedt a hír, hogy a CN Blue Jong Hyunja tagadja, hogy szerepelne a Heirsben. Még július 4-én jelentette be az ügynöksége, hogy Lee Jong Hyun még csak ajánlatot sem kapott, hogy szerepelhetne a drámában és szó sem volt erről. Még év elején a CN Blue Yong Hwaja kapott szerepet a Heirsben, de mivel nem tudott megegyezni a produkciós céggel, visszamondta a szerepét.

A Heirs eddigi sztárjai: Lee Min Ho, Park Shin Hye, Choi Jin Hyuk, Kim Sung Ryung, Kim Woo Bin és Krystal. A dráma a tervek szerint október 9-én fog kezdődni, és várhatóan 20 részes lesz.


 
~ 2013. július 22. - Sunny ~

 

Boys Over Flowers - Amerikai változat?


Úgy tűnik, a Boys Over Flowers az amerikaiakra is hatott. Mivel az eredeti sorozatnak annyi rajongója volt, úgy döntöttek, minimális különbséggel, készítenek egy változatot az amerikai közönséghez igazítva. Azt mondják a forgatókönyv már megvan és a helyszínek fele is le van foglalva. A sorozat a tervek szerint 2013 vége felé fog a képernyőre kerülni.

Az amerikai változat készítői azt mondták, hogy Lee Min Hot, Kim Bumot, Kim Hyun Joongot, Kim Joont és Gu Hye Sunt nem tudják híres színészekkel helyettesíteni, így tehetséges amerikai újoncok lesznek a szereplők. A meghallgatás négy városban is lesz szerte az országban.


 
~ 2013. július 22. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

Her Legend

Kim Jeon Hoon ezúttal a Her Legend címá drámában fog szerepelni, amiben egy divat vállalat gazdag örökösét fogja játszani. Ezt montda a karakteréről: "Amikor először olvastam a forgatókönyvet, azt gondoltam én és a karakterem nagyon hasonlítunk. Mindig is ki akartam próbálni valami ilyesmit."
 

Reply 1994

Megerősítették, hogy Yoo Yun Suk szerepet fog játszani a Reply 1997 második évadában a Reply 1994-ben. Korábban kiderült, hogy Go Ara, Jung Woo, Kim Sunghyun, és Yoo Yun Suk is szerepet kaptak a drámában. A jelenlegi listán viszont a következő sztárok vannak, akik meg is erősítették a szereplésüket: Jung Woo, Tiny-G - Dohee és Yoo Yun Suk. Yoo Yun Suk azt mondta nagyon szerette a Reply 1997-t és megtiszteltetés, hogy játszhat a második évadában. Mindent bele fog adni, hogy teljesítse a nézők elvárásait.
 

The Webtoon

Lee Si Young igen keresett színésznő lett a sok romantikus vígjáték sorozata után. De most a sok ajánlat közül egy horror filmet választott. Azt mondta, tetszik neki ez a film, mert a többi horror filmmel ellentétben, ez nem kiszámítható. "Ebben a horror filmben nem vagyok szellem és nem is kell sokat sikítoznom. Nem akarok közhelyes horror filmekben szerepelni. Próbáltam megmutatni a karakter belső érzéseit, a szomorúságát és a reményvesztettségét."
 

Heirs

Az f(x) Krystalja nemrég megerősítette, hogy csatlakozott a Heirs szereplőgárdájához, vagyis Lee Min Hohoz, Park Shin Hyéhez, Kim Woo Binhoz és Choi Jin Hyukhoz. A Heirs úgy tűnik, idén ősszel fog a képernyőre kerülni. A történet gazdag középiskolásokról szól, és az ő kapcsolataikról. Krystal egy gazdag, életvidám örökösnőt fog játszani. Ismerve a "jéghercegnő" személyiségéhez, érdekes lesz, most egy más szemszögből látni.

 

~ 2013. július 13. - Sunny ~

 

Fantasy Tower előzetes

 

~ 2013. július 13. - Sunny ~

 

Royal Villa előzetes

 

~ 2013. július 13. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Október

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
12 Nights (Channel A)
❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg