Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Sooyoung egyenruhábanMint már mindenki tudja, ma kezdődik a Dating Agency: Cyrano vetítése. Ki is jött egy fotó, amin Sooyoung iskolai egyenruhát visel.

Az internetezők ezt mondták: “Sailor Sooyoung,” “Izgalmasnak látszik, ahogy beszivárog egy középiskolába,” “Sooyoungnak nagyon jól áll az egyenruha,” és “Már alig várom a ‘Dating Agency: Cyrano első részét.’”


Ti mit gondoltok? :)

~ 2013. május 27. - Sunny ~

 

19 éves már felnőttMinden mjus 3. hétfője a Nagykorúság Napja Koreában. Gondolom, már rájöttetek, hogy azok a sztárok, akik felnőtté váltak, mostantól éretten, felelősségteljesen kell élniük. Idén Dél-Korea úgy döntött, hogy lecsökkenti ezt a kort 20-ról 19-re. Így egy csomó 1993-as és 1994-es kpop sztár hivatalosan is felnőtt lett, mint például IU, a Shinee Taeminje,a T-ara Jiyeonja, és még sokan mások.
 

~ 2013. május 25. - Sunny ~

 

I Hear Your Voice előzetes + poszterek 

 

~ 2013. május 25. - Sunny ~

 

Új sorozatok

Cruel City

Vetítés kezdete: május 27, minden hétfőn és kedden 21:50-kor a jTBC-n, műfaj: krimi, romantikus, akció, részek száma: TBA

A dráma egy rendőrtisztről szól, aki csatlakozik egy bandához, hogy kivizsgáljon egy kábítószer-esetet. Yoon Soo Min (Nam Gyu Ri) úgy dönt leleplezi barátja gyilkosát és befejezi, amit elkezdett. Azonban beleszeret egy drogbáróba, Jung Shi Hyunba (Jung Kyung Ho) akinek köze lehet barátja halálához.
 

Dating Agency: Cyrano

Vetítés kezdete: május 27, minden hétfőn és kedden 23:00-kor a tvN-en, műfaj: romantikus vígjáték, részek száma: 16

Miután Seo Byung Hoon (Lee Jong Hyuk) elveszíti legjobb barátját egy balesetben, bűntudat gyötri, ezért az egykoron híres színházi rendező úgy dönt megmenti barátja színházi társulatát. Így képességeit bevetve megalapítja a Cyrano Randiügynökséget. Eközben Gong Min Young (Choi Soo Young)a randiügynökség egy tagja, mivel Seo Byung Hoonnal elég ellentétes a személyiségük, folyton összekapnak valamin. Cha Seung Pyo (Lee Chun Hee) egy rejtélyes múlttal rendelkező séf, akinek az étterme a színház és a randiügynökség mellett van. Moo Jin (Hong Jong Hyun) szintén a randiügynökség tagja lesz, elképesztő képességei miatt, hi-tech kütyüket készít az ügynökségnek. A Rang (Jo Yoon Woo) pedig egy fiatal 19 éves fiú, aki arról álmodik, hogy sínész lesz.
 

Shark

Vetítés kezdete: május 27, minden hétfőn és kedden 21:55-kor a KBS2-n, műfaj:thriller,  romantikus melodráma, részek száma: 20

Miután apja halála után elhagyta az országot, Han Yi Soo / Yoshimura Junichiro (Kim Nam Gil) visszatér Japánból Koreába új külsővel és új személyazonossággal, hogy bosszút álljon azokon az embereken, akik a családja bukását okozták. Miközben Jo Hae Woot (Son Yeh Jin), a főlángelme lányát használja erre, akivel fiatal korukban elég közel álltak egymáshoz, rájön, hogy vonzódik hozzá. Eközben Oh Joon Young (Ha Suk Jin), Jo Hae Woo jegyese, gyanakodni kezd Yi oo valódi személyazonosságára.


I Hear Your Voice

Vetítés kezdete: június 5, minden szerdán és csütörtökön 22:00-kor az SBS-en, műfaj: romantikus fantasy, vígjáték, részek száma: 16

Jang Hye Sung (Lee Bo Young) egy merész, pimasz és mulatságos ügyvédnő, akinek jól felvágták a nyelvét, mégis nehezére esik bármit is lelkesen megcsinálni. Cha Kwan Woo (Yoon Sang Hyun) komoly, szenvedélyes és macsó rendőr, akiből ügyvéd lesz. Park Soo Ha (Lee Jong Suk) pedig egy 19 éves fiú, aki képes hallani az emberek gondolatait. Ők alkotnak egy csapatot, és olyan ügyeket vállalnak el, amelyeket senki sem akar, mert 1% annak az esélye, hogy védencükről kiderül, hogy ártatlan.

 

~ 2013. május 25. - Sunny ~

 

Új menük


Frissítgetem folyamatosan az oldalt :) Így van néhány új menü:

 • Hanbok  - Korea népviseletéről
 • Idézetek  - Idézetek doramákból (folyamatosan bővül)

Valamint felkerül az oldalra A korona hercege című sorozat letöltése egészen a 35. részig.
 

~ 2013. május 24. - Sunny ~

 

Ryu Soo Young, a színész, aki tud főzniAz MBC Sunday Night Real Man című műsorában Ryu Soo Young felfedte főzési képességeit. A műsorban alapvető feladatokat kellett megcsinálniuk a sztároknak, mint például hagymaaprítás, rizsmosás, keverés, továbbá sütés. A színész megpróbált édes-savanyú sertéshúst készíteni és dicséretet kapott érte. Ezzel szemben Sam Hammington, egy lapáttal küzdött a konyhában, valamint egy életveszélyes fogást próbált elkészíteni. Még balesetet is sikerült okoznia Ryu Soo Younggal szemben.
 

~ 2013. május 24. - Sunny ~

 

Holly előzetes 

~ 2013. május 24. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

Goddess of Fire Jeongi

Kim Bum a That Winter the Wind Blows című drámában való feltűnése után, igen nagy figyelmet kapott. Mindenki várta már vajon mi lesz a következő projektje. És íme, főszerepet kapott a Goddess of Fire Jeongi című sorozatban. Ő fogja játszani Moon Geun Young ellenfelét. Ellentétben a pletykákkal miszerint Moon Geun Young szerelme lesz, ő fogja játszani a tökéletes Kim Tae Dot, aki szintén a harcművészetek mestere. A dráma a Gu Family Book végezetével fog műsorra kerülni.
 

Heirs

Kim Woo Bin is csatlakozik a Heirs szereplőgárdájához a két megasztár, Lee Min Ho és Park Shin Hye után. Kim Woo Bin már kapott egy ajánlatot a sorozat rendezőitől Yonghwa egykori szerepére, de elutasította. Úgy tűnik, a dráma szereplőválogatása egész zűrösen megy. Vajon biztosak lehetünk Kim Woo Bin csatlakozásában?
 

No Breathing

Az SNSD Yurijának első filmbeli debütálása a No Breathing lesz. Ez a film lesz az első Koreában, ami az úszásról fog szólni. Lee Jong Seok és Seo In Guk már megerősítették, hogy csatlakoznak a filmhez. Yuri karaktere, egy Jung Eun nevű lány, aki arról álmodozik, hogy zenész lesz. E mellett része lesz egy szerelmi háromszögnek is Lee Jong Seokkal és Seo In Gukkal. Yuri korábban már feltűnt a Unstoppable Wedding és a Fashion King című drámákban.
 

Holly

A Girls Day Minahja szintén megteszi az első lépést a filmes karrier felé. A Holly című filmet eredetileg 2011-ben forgatták, de csak most kerül filmvászonra. Minah egy ártatlan középiskolás lányt fog játszani, aki arról álmodik, hogy balerina lesz. Minah karaktere nehéz környezetben nőtt fel, de sohasem adta fel az álmát, miszerint balerina lesz.
 

~ 2013. május 24. - Sunny ~

 

IU példaképe Yoo In NaIU a KBS2 egyi műsorában ezt mondta: "In Na unni nagyon kedves. Ha valaki más életét élhetném, mint nő, olyan kedvesen akarnék élni, mint In Na unni."

Ezután hozzátette: "Ha női pédaképem In Na unni, a férfi pédaképem Jung Dong Hwan. Olyan színész szeretnék lenni, aki segít a színésztársainak a szerepükben, és akire még a dráma végé után is emlékeznek.

~ 2013. május 20. - Sunny ~

 

Passionate Goodbye MVNemrég kijött egy MV Lee Hong KI új filmjéhez, a Passionate Goodbyehoz, amit mellesleg ő maga énekel. A dal címe Jump.

A filmet május 30-án kezdik el vetíteni a koreai mozikban.

 

~ 2013. május 20. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Szeptember

Devilish Joy (MBC) ❤️😄
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪

Round (OCN) 💥🔪
12 Nights (Channel A)
❤️😄
Today's Detective (KBS) 😱🦄🔪
Terius Behind Me (MBC) ❤️🔪

The Third Charm (jTBC) ❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Hand: The Guest (OCN) 🔪😱

Bad Papa (MBC) 💙⚽

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙
The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!