Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Szereplő hírek

The Sun of The Lord

A Hong nővérek új drámájában a két főszereplő minden bizonnyal So Ji Sub és Gong Hyo Jin lesznek. Bár még nem semmi sem biztos, a két színésznek ez lenne az első alkalom, hogy együtt dolgoznak egymással. So Ji Subnak ez lenne az első sorozata a Ghost után, Gong Hyo Jinnak pedig a The Greatest Love után.
 

The Queen′s Classroom

Julien Kang szerepet kapott az MBC közelgő drámájában, a The Queen's Classrommban. Julien egy angol tanárt fog alakítani, aki jártas a taekwondoban és a judoban. Bár hűvösnek tűnhet, ő lesz a sorozatban az a férfi, aki szeret beszélgetni a nőkkel és különböző pletykákat terjeszteni.


Passionate Goodbye

Már rebesgetik, hogy Lee Hong Ki újra visszatér a képernyőre a Passionate Goodbye című filmmel. A film május 3-án kerül vetítésre a mozikban. Lee Hong Ki egy bajkeverő idolt fog játszani, aki segít a közösségnek azzal, hogy betegekkel találkozik, hogy teljesítse az utolsó kívánságukat, hogy énekesek legyenek. Néhány gyerek szereplő is csatlakozott a filmhez: Jeon Min Seo, Ma Dong Suk, Lim Won Hee és Park Jin Hee.
 

The Goddess of Fire, Jung Yi

Moon Geun Youngról készült egy kép, amin fazekaskodik. Mint kiderült, ő fogja játszani Yoo Jungot a The Goddess of Fire, Jung Yi című drámában. Ezért fazekaskodást tanul az új drámája miatt. A sorozat az első női keramikusról fog szólni a Joseon dinasztiában, vetítésre elvileg a Gu Family Book végezetével, azaz júliusban kerül.

 

~ 2013. április 19. - Sunny ~

 

Újabb két sorozat

She is WOW

Vetítés kezdete: április 18, minden csütörtökön 23:00-kor az tvN-en, műfaj: családi vígjáték, részek száma: 12

Egy családi történet, egy volt színésznőről és a híres bemondó férjéről.
 

Mandate of Heaven

Vetítés kezdete: április 24, minden szerdán és csütörtökön 21:55-kor az KBS2-n, műfaj: történelmi, részek száma: 20

A történet egy Joseon korebeli orvos üldözéséről szól, aki azért küzd, hogy megmentse a lányát egy halálos betegségtől, miközben megmérgezik a királyt. A királyi orvos, Choi Won (Lee Dong Wook), aki a királyi család mellett dolgozik, részt vesz Injong király megmérgezésében, így szökevénnyé válik.  Közben próbálja megmenteni lányát, Choi Rangot (Kim Yoo Bin), aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Choi Won egyedül neveli a lányát, mivel a felesége meghalt. Hong Da In (Song Ji Hyo) egy ápoló, aki szerelmes belé.

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Top 5 színész a rendezők szerint

 

Nemrég 30 koreai rendezőt kérdeztek meg a legjobb színészekről, íme a lista szerintük:

5. helyezett - 7 szavazattal - Kim Soo Hyun

 

4. helyezett - 8 szavazattal - Hyun Bin
3. helyezett - 10 szavazattal - Song Joong Ki

 


2. helyezett - 12 szavazattal - Jo In Sung
1. helyezett - 20 szavazattal - Lee Byung Hun


Szerintetek jól választottak a rendezők?

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Boldog Szülinapot!Lee Jun Ki tegnap ünnepelte 31. születésnapját. A színészt az Iljimaeből és az Arang and The Magistrateből ismerhetitek. Kívánjunk neki boldog születésnapot! :D

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Yong Hwa is csatlakozik a HeirshezA CNBlue vezetőjének cége, az FNC Entertainment hivatalosan is megerősítetették, hogy az énekes csatlakozik az SBS közelgő drámájának  a Heirs-nek a szereplőgárdájoz..

Jung Yong Hwanak ez lesz az első alkalom, hogy Lee Min Hoval dolgozhat együtt, és a harmadik alkalom, hogy Park Shin Hyevel. Az idol már játszott együtt Park Shin Hyevel a You're Beautifulban és a You've Fallen for Meben.

Elvileg a közelgő romantikus vígjáték sorozat forgatókönyvét Kim Eun Sook írta, és Kang Shin Hyo lesz a rendezője. A Heirs minden biznnyal 20 részes lesz.

 

~ 2013. április 17. - Sunny ~

 

Gu Family Book & Baek Ji YoungBaek Ji Young hangja ragyogott a Gu Family Book 3. részében, amint a, Spring Rain című dalt énekelte. Ez a dal lesz Lee Seung Ki és Suzy szerelmes dala.

A Spring Rain-t  Shin Woo Chul PD alkotta, aki egyéb slágerek szerzésében is részt vett, mint például a Secret Garden - That Girl-jében, amelyben Baek Ji Young szintén részt vett.

“A dal pont illik Lee Seung Ki és Suzy ártatlan szerelméhez,” mondta az OST gyártási cége. “Miután először feltűnik a drámában a Spring Rain reméljük, hogy sok szeretetet fog kapni a rajongóktól, Baek Ji Young hangjával együtt, amely teljességel fejezi ki a szomorú és ragaszkodó szerelmet.”

 

~ 2013. április 17. - Sunny ~

 

Ittas vezetésen kaptákNemrég jelentették be, hogy az újonc színészt, Lee Yi Kyungot a Nine: Nine Time Travelssztárját ittas vezetésen kapták az apartmanja közelében a hónap elején. Emiatt, bár nem vették őrizetbe, az engedélyét felfüggeszteték. A fiatal színész a School 2013 című sorozat miatt szerzett magának hírnevet.

A Nine: Nine Time Travels szóvívője egy interjúban elmondta, hogy sajnálja, ami történt, és Han Young Hoon (Lee Yi Kyung karaktere) nem fog szerepelni a következő 7 részben. Következő feltűnés még egyenlőre ismeretlen.  A szóvívő azt is elmondta, hogy nem kifejezetten az ittas vezetés miatt.

 

~ 2013. április 16. - Sunny ~

 

Nem volt elég neki a Gu Family BookChoi Jin Hyuk nem tud elmenekülni Seo Hwa bája elől! Egy sármos gumihot játszva, Choi Jin Hyuk két képet is feltett a twitterére, kérve a rajongókat, hogy nézzék a Gu Family Book-ot.

Ezt írta a Twitterére: “Mindenki jól aludt? Én nem aludtam valami jól, mert túl ideges vagyok. Azt hiszem, megnézem a Gu Family Book második részét. Sötét karikákkal rogyok ma este térdre. A kép címe ‘elhanyagolt Wol Ryung’ akinek hiányzik Seo Hwa. És ez egy hátbalövés az elhanyagolt Wol Ryungnak.”

Még mindig el van merülve a szerepében Choi Jin Hyuk, ahogy kezét a Tv-re tapasztva, összetört szívvel bámulja Lee Yeon Heet a képernyőn.

 

~ 2013. április 16. - Sunny ~

 

Még együtt vannak!Nemrég, a színész, Jung Suk Won tisztázott minden pletykát az énekes dívával, Baek Ji Younggal való kapcsolatáról.

Az SBS One Night TV Entertainment műsor alatt, Jung Suk Won említést tett a kapcsolatukról, “Sok emberrel találkozom… egyszerűen csak egymásra kattantunk.”

Azt is mondta, hogy az emberek már nem szólítják “Baek Ji Young emberének,” de mondta, “A cím nem fontos. Csak hálás vagyok, hogy a legjobbat tudom hozni a munkában, amit csinálok”

Etenkívül a sznész azt is kijelentette, hogy még mindig randiznak:, “Nem említettem semmit a Tv-ben vagy a műsorokban. Ezért robbanhattak ki a pletykák, de még mindig együtt vagyunk.”

A pletykákat illetően Baek Ji Young először a Thank You-ban fedte fel, hogy még tervezi a házasságot. Azt mondta: “Mások a nézőpontjaink, hogy hová szeretnénk menni.” Egyébként ugyanolyan szédítően beszélt a barátjáról, így a nézők egy másik oldalát is megismerhették az énekesnek.

 

~ 2013. április 15. - Sunny ~

 

Új sorozat

Újabb sorozat ismertető, ezt a sorozatot ma kezdik el vetíteni.

Wonderful Mama

Vetítés kezdete: április 13, minden szombaton és vasárnap 20:45-kor az SBS-n, műfaj: romantikus családi vígjáték részek száma: 50

A történet egy uzsorás anyjáról, Yoon Bok Heeről (Bae Jong Ok), egy küzdő nőről szól, aki aki egy kis piaci standról elmegy dolgozni a több millió wont érő épületekhez. Csakhogy Alzheimer kórban szenved ezért minél előbb fel kell nevelnie 3 gyermekét (Jung Yoo Mi, Kim Ji Suk & Park Bo Geum) mielőtt, mindent elfelejt.
Eközben, Jang Hoon Nam (Jung Gyu Woon) a második fiú a családban és saját ruhagyára van. Fiatalon vesztette el a szüleit és a süket bátyjával él együtt. Ekkor találkozik  a gyárban a dizájner, Go Young Chaeval (Jung Yoo Mi), aki Yoon Bok Hee legidősebb lánya. Eleinte sokat vizátnak, de később beleszeretnek egymásba.

 

~ 2013. április 13. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Szeptember

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪

Round (OCN) 💥🔪
12 Nights (Channel A)
❤️😄
Terius Behind Me (MBC) ❤️🔪

The Third Charm (jTBC) ❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Hand: The Guest (OCN) 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!