Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Reply 1997 - Jön a 2. évadAz elős évad ordító sikere és a sok rajongó miatt a tvN április 16-án bejelentette, hogy a Reply 1997-nek lesz második évada, amely az 1994-es évről fog szólni.

A sorozat második évada szeptemberben fog kezdődni. A dráma áttekintése még nincs megírva, de a történet 1994 körül fog játszódni, amikor a népszerű kosárlabda csapatok olyanok voltak akár az idolbandák.

Bár már kijelentették, hogy a dráma középpontjában a kosárlabda fog állni, arra is van esély, hogy Seo Taiji és a 90-es évek többi ikonja kerül az előtérbe.

A Reply 1997 második évadának rendezője Woo Ji Won lesz, a szerzője pedig Lee Woo Jung.

A szereplőválogatások az új évaddal kapcsolatban már folyamatban vannak.

 

~ 2013. április 23. - Sunny ~

 

Magassarkú a Joseon korban?Nemrégiben egy vita keringett Ki Tae Hee magassarkújáról, ami kikukucskált a ruha alól. Az egyik jelenetben, a színésznőnek kétségbeesetten kellett futnia, a rajongók pedig azt bírálták, hogy túl nyilvánvalóan kilátszott a magassarkúja.

Mivel a dráma idejében még nem létezett magassarkú, az internetezők megjegyezték, hogy a dráma nem ábrázolja hűen a kort. A dráma rendezője viszont rácáfolt: "Kérem, vegyék figyelembe, hogy ez csak egy történelmi dráma. Szerettük volna kifejezni, a divatot modern módon. Nem a történelmet próbáltuk eltorzítani, ezért kérem, legyenek megértőek azzal, hogy ez csak egy dráma."

 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Seung Yeon keményen dolgozik a Jang Ok JungonHan Seung Yeon most már nem csak táncol és énekel, ugyanis végre sikerült felkerülnie a filmvászonra. Seung Yeon egy lányt játszik, aki Yoo Ah In karakterének szerelméért küzd. Az újonc színésznő első rövid megjelenése a drámában április 8-án volt.

Azt mondják, hogy Seung Yeon nagyon keményen dolgozik, hogy rácáfoljon a sztereotípiára, miszerint egy idol-színész nem olyan tehetséges.  Egy képviselő azt mondta: "Meglepett, milyen keményen dolgozik Seung Yeon. Sokan már a  Jang Ok Jung első része után észrevették ezt. Tudja, hogy vannak hiányosságai, de ő mindent belead és megpróbálja teljesíteni az elvárásokat."

Egy másik képviselő pedig ezt mondta: "Ez az első megjelenése egy ilyen drámában, de nagyon gyorsan tanul. Már alig várom, hogy fog ezután szerepelni."
Vajon sikerül bebizonyítania Seung Yeonnak, hogy az idolok is lehetnek jó színészek?
 

 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Hírek a Gu Family Bookról

Lee Seung Ki diétázik?

Nemrégiben jelent meg egy videó a Gu Family Book szereplőiről és a személyzetéről. A videó a forgatás után készült, és nagy figyelmet kapott mind a nézőktől mind a rajongóktól. A képen látható, amint Lee Seung Ki kerülgeti a kajás asztalt, még sincs semmilyen ennivaló a kezében.
A videó alatt Lee Seung Ki megjegyezte: "Ez jól néz ki." míg a többiek ettek. A koordinátor próbálta elcsábítani a színészt "Egy harapást sem kérsz?" de ő erre azt válaszolta "Nem, jól vagyok."
Szerintetek diétázik vagy csak nem volt éhes?
 

Lee Seung Ki és Suzy keményen tanulnak

Minden kép azt mutatja, ahogy Lee Seung Ki és Suzy a szövegkönyvet tanulmányozza.
A producerek is megjegyezték, hogy a két színész folyton csak a szövegkönyvet bújja, újra és újra átolvassák a soraikat a forgatás előtt. Azt is állították, hogy Lee Seung Ki kiemelte a sorait és úgy tanulmányozza őket, mintha vizsgára készülne. Suzy pedig színessel kijelölte a őket, így együtt szokták gyakorolni a szövegüket egy-egy jelenet előtt, hogy az tökéletes legyen.


Lee Seung Kit a sérülések éltetik

Lee Seung Ki annyira elkötelezte magát az új drámájának, hogy a vágások, horzsolások és karcolások ellenére is folytatja a munkát. A dráma tele van nehéz akciójelenetekkel. Lee Seung Kinek elég megterhelő volt harcolnia egy rakás ember ellen, ezért, hogy elkerülje az ellenséget egy tetőről kellett leugrania. A forgatás egy pontján volt egy jelenet, ahol a színész a bérgyilkosokkal harcolt és szerzett egy csúnya vágást a kézfején, de a stáb szerint ő ezt nagyon jól bírta és folytatta tovább a jelenetet.


 

~ 2013. április 22. - Sunny ~

 

Szereplő hírek

The Sun of The Lord

A Hong nővérek új drámájában a két főszereplő minden bizonnyal So Ji Sub és Gong Hyo Jin lesznek. Bár még nem semmi sem biztos, a két színésznek ez lenne az első alkalom, hogy együtt dolgoznak egymással. So Ji Subnak ez lenne az első sorozata a Ghost után, Gong Hyo Jinnak pedig a The Greatest Love után.
 

The Queen′s Classroom

Julien Kang szerepet kapott az MBC közelgő drámájában, a The Queen's Classrommban. Julien egy angol tanárt fog alakítani, aki jártas a taekwondoban és a judoban. Bár hűvösnek tűnhet, ő lesz a sorozatban az a férfi, aki szeret beszélgetni a nőkkel és különböző pletykákat terjeszteni.


Passionate Goodbye

Már rebesgetik, hogy Lee Hong Ki újra visszatér a képernyőre a Passionate Goodbye című filmmel. A film május 3-án kerül vetítésre a mozikban. Lee Hong Ki egy bajkeverő idolt fog játszani, aki segít a közösségnek azzal, hogy betegekkel találkozik, hogy teljesítse az utolsó kívánságukat, hogy énekesek legyenek. Néhány gyerek szereplő is csatlakozott a filmhez: Jeon Min Seo, Ma Dong Suk, Lim Won Hee és Park Jin Hee.
 

The Goddess of Fire, Jung Yi

Moon Geun Youngról készült egy kép, amin fazekaskodik. Mint kiderült, ő fogja játszani Yoo Jungot a The Goddess of Fire, Jung Yi című drámában. Ezért fazekaskodást tanul az új drámája miatt. A sorozat az első női keramikusról fog szólni a Joseon dinasztiában, vetítésre elvileg a Gu Family Book végezetével, azaz júliusban kerül.

 

~ 2013. április 19. - Sunny ~

 

Újabb két sorozat

She is WOW

Vetítés kezdete: április 18, minden csütörtökön 23:00-kor az tvN-en, műfaj: családi vígjáték, részek száma: 12

Egy családi történet, egy volt színésznőről és a híres bemondó férjéről.
 

Mandate of Heaven

Vetítés kezdete: április 24, minden szerdán és csütörtökön 21:55-kor az KBS2-n, műfaj: történelmi, részek száma: 20

A történet egy Joseon korebeli orvos üldözéséről szól, aki azért küzd, hogy megmentse a lányát egy halálos betegségtől, miközben megmérgezik a királyt. A királyi orvos, Choi Won (Lee Dong Wook), aki a királyi család mellett dolgozik, részt vesz Injong király megmérgezésében, így szökevénnyé válik.  Közben próbálja megmenteni lányát, Choi Rangot (Kim Yoo Bin), aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Choi Won egyedül neveli a lányát, mivel a felesége meghalt. Hong Da In (Song Ji Hyo) egy ápoló, aki szerelmes belé.

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Top 5 színész a rendezők szerint

 

Nemrég 30 koreai rendezőt kérdeztek meg a legjobb színészekről, íme a lista szerintük:

5. helyezett - 7 szavazattal - Kim Soo Hyun

 

4. helyezett - 8 szavazattal - Hyun Bin
3. helyezett - 10 szavazattal - Song Joong Ki

 


2. helyezett - 12 szavazattal - Jo In Sung
1. helyezett - 20 szavazattal - Lee Byung Hun


Szerintetek jól választottak a rendezők?

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Boldog Szülinapot!Lee Jun Ki tegnap ünnepelte 31. születésnapját. A színészt az Iljimaeből és az Arang and The Magistrateből ismerhetitek. Kívánjunk neki boldog születésnapot! :D

 

~ 2013. április 18. - Sunny ~

 

Yong Hwa is csatlakozik a HeirshezA CNBlue vezetőjének cége, az FNC Entertainment hivatalosan is megerősítetették, hogy az énekes csatlakozik az SBS közelgő drámájának  a Heirs-nek a szereplőgárdájoz..

Jung Yong Hwanak ez lesz az első alkalom, hogy Lee Min Hoval dolgozhat együtt, és a harmadik alkalom, hogy Park Shin Hyevel. Az idol már játszott együtt Park Shin Hyevel a You're Beautifulban és a You've Fallen for Meben.

Elvileg a közelgő romantikus vígjáték sorozat forgatókönyvét Kim Eun Sook írta, és Kang Shin Hyo lesz a rendezője. A Heirs minden biznnyal 20 részes lesz.

 

~ 2013. április 17. - Sunny ~

 

Gu Family Book & Baek Ji YoungBaek Ji Young hangja ragyogott a Gu Family Book 3. részében, amint a, Spring Rain című dalt énekelte. Ez a dal lesz Lee Seung Ki és Suzy szerelmes dala.

A Spring Rain-t  Shin Woo Chul PD alkotta, aki egyéb slágerek szerzésében is részt vett, mint például a Secret Garden - That Girl-jében, amelyben Baek Ji Young szintén részt vett.

“A dal pont illik Lee Seung Ki és Suzy ártatlan szerelméhez,” mondta az OST gyártási cége. “Miután először feltűnik a drámában a Spring Rain reméljük, hogy sok szeretetet fog kapni a rajongóktól, Baek Ji Young hangjával együtt, amely teljességel fejezi ki a szomorú és ragaszkodó szerelmet.”

 

~ 2013. április 17. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Október

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
12 Nights (Channel A)
❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu