Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

Gu Family Book & Baek Ji YoungBaek Ji Young hangja ragyogott a Gu Family Book 3. részében, amint a, Spring Rain című dalt énekelte. Ez a dal lesz Lee Seung Ki és Suzy szerelmes dala.

A Spring Rain-t  Shin Woo Chul PD alkotta, aki egyéb slágerek szerzésében is részt vett, mint például a Secret Garden - That Girl-jében, amelyben Baek Ji Young szintén részt vett.

“A dal pont illik Lee Seung Ki és Suzy ártatlan szerelméhez,” mondta az OST gyártási cége. “Miután először feltűnik a drámában a Spring Rain reméljük, hogy sok szeretetet fog kapni a rajongóktól, Baek Ji Young hangjával együtt, amely teljességel fejezi ki a szomorú és ragaszkodó szerelmet.”

 

~ 2013. április 17. - Sunny ~

 

Ittas vezetésen kaptákNemrég jelentették be, hogy az újonc színészt, Lee Yi Kyungot a Nine: Nine Time Travelssztárját ittas vezetésen kapták az apartmanja közelében a hónap elején. Emiatt, bár nem vették őrizetbe, az engedélyét felfüggeszteték. A fiatal színész a School 2013 című sorozat miatt szerzett magának hírnevet.

A Nine: Nine Time Travels szóvívője egy interjúban elmondta, hogy sajnálja, ami történt, és Han Young Hoon (Lee Yi Kyung karaktere) nem fog szerepelni a következő 7 részben. Következő feltűnés még egyenlőre ismeretlen.  A szóvívő azt is elmondta, hogy nem kifejezetten az ittas vezetés miatt.

 

~ 2013. április 16. - Sunny ~

 

Nem volt elég neki a Gu Family BookChoi Jin Hyuk nem tud elmenekülni Seo Hwa bája elől! Egy sármos gumihot játszva, Choi Jin Hyuk két képet is feltett a twitterére, kérve a rajongókat, hogy nézzék a Gu Family Book-ot.

Ezt írta a Twitterére: “Mindenki jól aludt? Én nem aludtam valami jól, mert túl ideges vagyok. Azt hiszem, megnézem a Gu Family Book második részét. Sötét karikákkal rogyok ma este térdre. A kép címe ‘elhanyagolt Wol Ryung’ akinek hiányzik Seo Hwa. És ez egy hátbalövés az elhanyagolt Wol Ryungnak.”

Még mindig el van merülve a szerepében Choi Jin Hyuk, ahogy kezét a Tv-re tapasztva, összetört szívvel bámulja Lee Yeon Heet a képernyőn.

 

~ 2013. április 16. - Sunny ~

 

Még együtt vannak!Nemrég, a színész, Jung Suk Won tisztázott minden pletykát az énekes dívával, Baek Ji Younggal való kapcsolatáról.

Az SBS One Night TV Entertainment műsor alatt, Jung Suk Won említést tett a kapcsolatukról, “Sok emberrel találkozom… egyszerűen csak egymásra kattantunk.”

Azt is mondta, hogy az emberek már nem szólítják “Baek Ji Young emberének,” de mondta, “A cím nem fontos. Csak hálás vagyok, hogy a legjobbat tudom hozni a munkában, amit csinálok”

Etenkívül a sznész azt is kijelentette, hogy még mindig randiznak:, “Nem említettem semmit a Tv-ben vagy a műsorokban. Ezért robbanhattak ki a pletykák, de még mindig együtt vagyunk.”

A pletykákat illetően Baek Ji Young először a Thank You-ban fedte fel, hogy még tervezi a házasságot. Azt mondta: “Mások a nézőpontjaink, hogy hová szeretnénk menni.” Egyébként ugyanolyan szédítően beszélt a barátjáról, így a nézők egy másik oldalát is megismerhették az énekesnek.

 

~ 2013. április 15. - Sunny ~

 

Új sorozat

Újabb sorozat ismertető, ezt a sorozatot ma kezdik el vetíteni.

Wonderful Mama

Vetítés kezdete: április 13, minden szombaton és vasárnap 20:45-kor az SBS-n, műfaj: romantikus családi vígjáték részek száma: 50

A történet egy uzsorás anyjáról, Yoon Bok Heeről (Bae Jong Ok), egy küzdő nőről szól, aki aki egy kis piaci standról elmegy dolgozni a több millió wont érő épületekhez. Csakhogy Alzheimer kórban szenved ezért minél előbb fel kell nevelnie 3 gyermekét (Jung Yoo Mi, Kim Ji Suk & Park Bo Geum) mielőtt, mindent elfelejt.
Eközben, Jang Hoon Nam (Jung Gyu Woon) a második fiú a családban és saját ruhagyára van. Fiatalon vesztette el a szüleit és a süket bátyjával él együtt. Ekkor találkozik  a gyárban a dizájner, Go Young Chaeval (Jung Yoo Mi), aki Yoon Bok Hee legidősebb lánya. Eleinte sokat vizátnak, de később beleszeretnek egymásba.

 

~ 2013. április 13. - Sunny ~

 

Példamutató katona: Yoo Seung HoYoo Seung Ho március elején állt be a hadseregbe. Miután befejezte az alapképzést, a 27. kutató zászlóaljhoz rendelték, amely a legelismertebb zászlóalj Koreában. Az április 11.-ei ceremónia után egy új záaszlóaljhoz csatlakozott, hogy speciális képzésben vegyen részt, mielőtt megkapja a végső megbízását. 

Az internetezők nagyon büszkék Seung Hora. Néhány megjegyzés: "Ő egy igazi szolgálatban lévő katona, nem úgy mint a többi híresség, aki csak megjátsza... Mi a fenét csinálnak mégis? Oh Jong Hyuk és Yoo Seung Ho fantasztikus." Oh Jong Hyuk is a kutató zászlóaljban szolgál.

 

~ 2013. április 12. - Sunny ~

 

When a Man Loves vs. IRISA KBS IRIS 2-je után jött az MBC When a Man Loves című sorozata, ami a második helyre szorította ki az IRIS 2-t.

A When a Man Loves nézettsége 11,4-re emelkedett, míg az IRIS-é visszaesett 9,7-re.  Még rosszabb hír, hogy az SBS All About My Romance című drámája csak 5,5-t ért el.

 

~ 2013. április 12. - Sunny ~

 

Gyönyörű színésznők és a BIG BANGNépszerű színésznők, mint Song Hye Gyo, Go Hyun Jung, Han Ga In, és még Kim Yoo Jung is jelenleg BIG BANG-itiszben szenvednek. Nyilvánossan be is jelenteteték, hogy nagy rajongói a Big Bang-nek. A Winter the Wind Blows interjú alatt jelentette be Song Hye Gyo revealed, ”Én szeretem a Big Bang-et, ők a legjobbak. Mikor hallgatom őket, feltöltődök energiával. Az a szabadság, amit mutatnak, olyan vonzó. Sajnos még egy koncertjükre sem jutottam el.

De az első színész nő, aki bevallotta rajongását a BIG BANG felé, az Han Ga In volt, mikor felfedte, hogy a telefonja tele van Big Bang-es képekkel. Még a háttérképén is G-Dragon szerepelt, és kijelentette, hogy "Ő a legnagyobb Big Bang fan." Még GD múlt havi konvertjére is elment, a VIP szurkolók vették észre.

Go Hyun Jung is bejelnetette, hogy személyesen hívta meg a Big Bang-et a talk showjába, a GO Showba. A gyártási igazgató mondta, hogy, “Go Hyun Jung MC szereti a Big Bang számait és mivel annyira érdeklődik utánuk, hogy még a showba is megtudták hívni őket.” És itt még nincs vége a Big Bang imádatnak, Go Hyun Jung gyerekszínészként T.O.P-t választotta az ideális pasinak.

A Big Bang tagok persze nagyon hálsáak a színésznők támagoatásáért, de meg voltak lepődve, mikor meglátták őket a koncerten.

 

~ 2013. április 12. - Sunny ~

 

Jung Il Woo szerződésének VÉGE!A Soop többé nem foglalkozik Jung Il Wooval! A szerződése nemrég járt le, és ahelyett, hogy megújították volna, ott hagyta az ügynökséget.

A Soop viszont, reméli, hogy jól van és minél előbb talál egy új ügynökséget, ami továbbviheti a karrierjét. Reménykedjünk benne, hogy hamar talál egy új céget és feltűnhet egy újabb sorozatban.

 

~ 2013. április 11. - Sunny ~

 

Lee Min Ho lesz Park Shin Hye sztárpárja a HeirsbenSejtettük! Legalábbis, majdnem :D A hivatalos bejelentést a SALT ügynökség, Park Shin Hye cége tette meg, és a két sztár a tervek szerint együtt fog szerepelni az SBS közelgő doramájában.

A két színész Kim Eun Sookkal, azzal az íróval fog együtt dolgozni, aki a Gentleman’s Dignity és Secret Garden forgatókönyvét írta, valamint Kang Shin Hyoval, aki a Midason és a Tazzan dolgozott. A Heirs az év második felében fog vetítésre kerülni.

 

~ 2013. április 11. - Sunny ~

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Október

The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
12 Nights (Channel A)
❤️😄
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱

Room N9 (tvN) 🦄

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙

The Greatest Divorce (?) 👪💙
Luther/Bad Detective (MBC) 🔪

That Moment When Time Stops (KBS) 🦄❤️

November

Boyfriend (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙

Gyeoryong Goddess (tvN) ❤️🦄

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

God's Quiz 5 (OCN)
💉🔪
Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

2019

Asadal (?) 🏯
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Vagabond (SBS) 🔪😱

Kérdéses Időpont

Prometheus (?) 🔪❤️💥
Because It's My First Love (?)
😄
Absolute Boyfriend (?)
❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Four Sons (?) ❤️🔪👪
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi-Kém 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • Wok of Love (SBS)
 • Investigation Couple (MBC)
 • About Time (tvN)
 • Miss Hammurabi (jTBC)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Suits (KBS2)
 • Handsome Guy and Jung Eum (SBS)
 • Come and Hug Me (MBC)
 • Rich Man, Poor Woman (DramaX)
 • Sketch (jTBC)
 • Goodbye to Goodbye (MBC)
 • Secret Mother (SBS)
 • Sketch (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Mistress (OCN)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • I’m a Mother too (SBS)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg