Korea 세상 Doramák ~~ Hungarian Fansite

Főoldal

A tizenhét éves harmincas

Júliusban új romantikus vígjáték érkezik az SBS-re I’m 30 but 17 címmel. A történet egy tizenhétéves hegedűművészről szól, aki váratlanul autóbalesetet szenved és csak 13 évvel később ébred fel, mikor már harmincéves. A főszerepet Shin Hye Sunnak ajánlották fel, még a férfi főhőst valószínűleg Yang Se Jong fogja játszani, bár az ő karakteréről egyelőre nincs információ. Rajtuk kívül Ahn Hyo Seop is fontolgat egy szerepet a doramában, ha elvállalja, Yoo Chant fogja alakítani, az iskolai az evező klub kapitányát.

~ 2018. május 1. - Sunny ~

 

N szerepet kapott a Wife That I Knowban

A VIXX tagja, N csatlakozott Ji Sung és Han Ji Min időutazós drámájához, a Wife That I Knowhoz. A sorozat egy szívmelengető dorama lesz egy banki alkalmazottról és feleségéről, akik hirtelen teljesen más életkörülmények között találják magukat. N szintén egy banki alkalmazottat fog játszani, aki nagyon szereti önmagát. A Wife That I Know című dorama mellesleg Yang Hee Seung forgatókönyvírónő munkája, akinek a Weightlifting Fairy Kim Bok Joot illetve az Oh My Ghostot is köszönhetjük. A sorozat premierje augusztusra várható.

~ 2018. április 30. - Sunny ~

 

Kim Ji Won is ajánlatot kapott az Asadalra

Kim Ji Won ajánlatot kapott a tVN új történelmi drámájára, az Asadalra. A színésznő ügynöksége azt nyilatkozta, hogy a Kim Ji Won egyelőre még gondolkozik az ajánlaton. Mellesleg ugyanezt a doramát fontolgatja Song Joong Ki is, akivel a színésznő korábban a nagysikerű Descendants of The Sunban szerepelt együtt. Sajnos az Asadal alapsztorija egyelőre ismeretlen, akárcsak a vetítési időpont.

~ 2018. április 30. - Sunny ~

 

Testcserés sorozat Kim Hee Sunnal

A tvN egy új testcserés sorozatot tervez Room N9 címen. A történet egy Eul Ji Hae Yi nevű ügyvédnőről szól, aki valamilyen különös módon testet cserél egy halálra ítélt rabnővel, akit a női börtön kilences cellájában tartanak fogva. Kim Hee Sun kettős szerepet fog játszani a doramában. Ő fogja megformálni Eul Ji Hae Yit és a rabnőt is. A férfi főszereplő szerepét egyelőre Kim Young Kwang fontolgatja, ő Ki Yoo Jint, egy 34 éves orvost alakítaná, aki egyben az ügyvédnő szerelme is. A Room N9 vetítését szeptemberre tűzték ki.

~ 2018. április 29. - Sunny ~

 

Újabb BBC-s sorozatból készül dorama

Újabb sikeres BBC sorozatból készül dorama, ezúttal az OCN a Life on Mars koreai remakejét jelentette be. Az alaptörténet nem sokban fog különbözni az eredetitől. A főszereplő egy 2018-ban élő nyomozó lesz, akit miután elüt egy autó és magához tér, 1988-ban találja magát. A drámában szerepet kapott többek között JunG Kyung Ho, Go Ah Sung és Park Sung Woong is. Jung Kyung Ho fogja a főhőst, Han Tae Joot játszani, egy intelligens nyomozót, aki mindennél többre tartja a bizonyítékokat, néha még az embereknél is. Egy nap miközben egy sorozatgyilkosság után nyomoz, egy váratlan incidens után 1988-ban találja magát, ahol a múltbéli detektívekkel kell együtt dolgoznia. Park Sung Woong a nagydarab ugyanakkor jóindulatú Kang Dong Chult fogja alakítani, egy múltbéli nyomozót, aki teljesen más módszerekre támaszkodik, mint Tae Joo. Nem igazán érdeklik a bizonyítékok, inkább ösztöneire és megérzéseire hagyatkozik. Go Ah Sung egy szenvedélyes és tehetséges nyomozónó, Yoon Na Young lesz, aki szintén a múltban segít a nyomozásban. Az egész sorozatot az teszi izgalmassá, hogy akárcsak a főszereplő, a nézők se tudják eldönteni, hogy a történet csupán a főhős álma vagy a nyomozó valóban visszament az időben. A Life on Mars júniusban kerül műsorra a Mistress után.

~ 2018. április 29. - Sunny ~

 

Kim Jae Wook egy ördögüzős drámát fontolgat

Kim Jae Wook lehet szerepelni fog az OCN közelgő drámájában, a Handben. A sorozat főtémája az ördögűzés és a sámánizmus lesz, főszerepben papokkal és nyomozókkal, akik igyekeznek szembeszállni a koreai társadalom különös erői által okozott bűncselekményekkel. Kim Jae Wooknak egy pap szerepét ajánlották fel. A dráma rendezője Kim Hong Sun lesz, aki korábban a Voice és a Liar Game rendezéséért felelt. A Hand a várakozások szerint az év második felében kerül bemutatásra a Voice második évada után.

~ 2018. április 28. - Sunny ~

 

Lee Seung Ki nyomozóként tér vissza?

Lee Seung Ki nemrégiben ajánlatot kapott a Vagabond című doramára, melynek középpontjában egy hétköznapi férfi áll, aki mikor egy repülőgép baleset után kezd nyomozni, információkra bukkan az ország korrupciós ügyeivel kapcsolatban. Lee Seung Ki egy kaszkadőr szerepét fontolgatja, aki nyomozni kezd a repülőgép baleset után. Korábban Shin Sung Rok már megerősítette, hogy szerepelni fog a sorozatban, mint Ki Tae Woong, a Nemzeti Hírszerző Szolgálat egyik csapatvezetője. A Vagabond premiere az év mádosik felére várható.

~ 2018. április 28. - Sunny ~

 

Jung So Min egy japán dráma remakején gondolkozik

Jung So Mint lehet nemsokára újra képernyőn láthatjuk, még pedig ezúttal egy thrillerrel. A színésznő ugyanis ajánlatot kapott a One Hundred Million Stars Falling from the Sky című dorama egyik szerepére. A sorozat egy japán dráma alapján készül majd, amit 2002-ben mutattak be. Az eredeti történet egy nyomozóról szól, akinek barátnőjét meggyilkolják és öngyilkosságnak álcázzák. Mikor a nyomozó rájön erre, egy séfre kezd gyanakodni, aki bár elsőre egyáltalán nem tűnik gyanúsnak, ahogy egyre mélyebbre áss az ügyben, kiderült, hogy közös múltjuk van és a férfi közel sem az, akinek mutatja magát. A dolgokat pedig csak tovább bonyolítja, hogy a nyomozó húga kapcsolatba kerül a séffel. Azt sajnos nem tudjuk, hogy a szerepek közül, melyiket ajánlották fel Jung So Minnak, viszont az biztos, hogy ugyanezt a doramát fontolgatja Seo In Guk is. A sorozat minden bizonnyal az év második felében kerül műsorra.

~ 2018. április 28. - Sunny ~

 

Dráma egy tehetséges forgatókönyvíróról, akinek művei valóra válnak

Augusztusra a KBS egy új romantikus fantasyt tervez Lovely Horribly címen. A történet egy szellemíróról szól, akinek forgatókönyvbéli jelenetei valamilyen furcsa okból kifolyólag megtörténnek a valóságban is. A sorozat főszerepeit egyelőre Song Ji Hyonak és Park Shi Hoonak ajánlották fel. Song Ji Hyo játszaná a forgatókönyvíró szerepét, míg Park Shi Hoo egy híres színész lenne, akit mióta egyszer elraboltak, traumáktól szendved. Ügynökségeik szerint mindkét színész pozitívan áll a sorozathoz, de egyelőre szereplésük még nincs megerősítve.

~ 2018. április 27. - Sunny ~

 

Dong Ha váratlanul bevonul

Dong Ha, akit többek között a Chief Kimből, a Suspicious Partnerből, illetve a Judge vs. Judgeból ismerhetünk a mai nap folyamán váratlanul bejelentette, hogy hamarosan bevonul. A színész május elsején kezdi meg aktív katonai szolgálatát Gyeonggi tartományban az 5. Hadosztály Kiképző Központban. Dong Ha azt ígérte rajongóinak, hogy lelkiismeretesen fogja teljesíteni a kötelező katonai szolgálatot és sokkal érettebben fog visszatérni.

~ 2018. április 27. - Sunny ~

 

Címkék: dong ha bevonulás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Annyeong!

Üdvöz légy idegen! Ezen az oldalon bepillantást nyerhetsz Dél-Korea varázslatos világába. Ismerd meg az ország kultúráját, sorozatait és a kpop-ot. Vagy, ha már ismered, nézz körül és tudj meg még többet! Ha elakadtál valahol, vagy kérdésed lenne, csak tedd fel nyugodtan a chatben.
 

 
Chat

Kérek mindenkit, hogy a chatben ne reklámozzon. Ha valaki mégis itt reklámozna, annak az üzenetét törlöm. Cserét itt kérhetsz. Az oldalon jelenleg 1 szerkesztő van: Sunny.


 

 
Happy Birthday!

Lee Min Ki ma, vagyis január 16-án ünnepli 33. (Koreában 34.) születésnapját. Boldog Szülinapot!

 

 
Sorozat-Tár

Doramák év szerint

2018     2017    2016     2015     2014     2013

Doramák műfaj szerint

Romantikus     Vígjáték     Melodráma     Sport

Fantasy     Történelmi     Politikai     Iskolai

Orvosi     Családi     Jogi     Krimi     Akció   

Rejtélyes    Thriller     Webdráma    Zenés

Valóság show    Sci-fi    Szitkom

 

 
Kereső
www haengbokhae.hu

 

 
Idén várható sorozatok

Május

Miss Hammurabi (jTBC) 📜 💙
About Time (tvN) ❤️🦄💙
Sketch (jTBC) 💥😱🦄
Handsome Guy and Jung Eum (SBS) ❤️😄

Június

Life on Mars (OCN) 🦄🔪
What's Wrong With Secretary Kim? (tvN) ❤️😄

Your House Helper (KBS) ❤️😄
Are You Human Too? (KBS) ❤️👽

Július

I'm 30 but 17 (SBS) ❤️😄
Life-and-Death Romance (MBC) ❤️💉
Mr. Sunshine (tvN) 🏯❤️

Life (jTBC) 💉💙
Time (MBC) ❤️💙

Augusztus

Wife That I Know (tvN) 🦄❤️
Today's Detective (KBS)
😱
Lovely Horribly (KBS) ❤️🦄

Terius Behind Me (MBC) 🔪

Szeptember

Room N9 (tvN) 🦄

Október

Clean With Passion For Now (jTBC) ❤️😄

November

Memories of the Alhambra (tvN) ❤️🦄💙

Kérdéses Időpont

Absolute Boyfriend (?) ❤️😄🦄
Hitting on the Blind Boss (KBS) ❤️

Bad Papa (MBC) 💙⚽
Romantic Comedy King (?)
❤️😄🦄
Voice 2 (OCN) 🔪😱

Let's Eat 3 (tvN) ❤️😄
Different Dreams (KBS) 🏯💉
Four Sons (?) ❤️🔪👪
Luther (MBC) 🔪
Asadal (?) 🏯
Hymn of Death (KBS) ❤️💙🎶
The Sound of Your Heart 2 (KBS) ❤️😄
Dog Witch and Me (?) ❤️💙
Fate and Fury (SBS) ❤️💙
Hundred Days Husband (tvN) 🏯💙🔪
See You Again (?) ❤️
The Greatest Divorce (?) 👪💙
Devilish Joy (MBC) ❤️😄
Yeowoo Gaksibyeol (SBS) ❤️💙
The Beauty Inside (jTBC) ❤️🦄💙
Vagabond (SBS) 🔪😱
One Hundred Million Stars Falling from the Sky 🔪😱
Hand (OCN) 🔪😱
Fall From the Sky (tvN) ❤️🦄
Mermaid's Prince (MBC) ❤️😄

Jelmagyarázat:
Krimi 🔪  Romantikus ❤️ Vígjáték 😄 Zenés 🎶 Melodráma 💙
Történelmi 🏯  Jogi  📜  Családi 👪  Sport ⚽  Fantasy 🦄
Iskolai 🎓 Orvosi 💉 Thriller-Horror 😱  Akció 💥 Sci-Fi 👽

 
Chingu

Ide csak az szép, tartalmas oldalak jeletkezzenek. Ha esetleg nem egyezem bele a cserébe, ne haragudj meg. Ha nem frissíted az oldalad vagy bezár, leveszlek.
 

 

 

 

   

    
21/21  BETELT!!

Vár: -

 

 
Jelenleg futó sorozatok

 • The Miracle We Met (KBS2)
 • The Great Seducer (MBC)
 • A Poem a Day (tvN)
 • The Miracle We Met (KBS2)
 • The Great Seducer (MBC)
 • A Poem a Day (tvN)
 • Suits (KBS2)
 • Switch: Change the World (SBS)
 • My Ajusshi (tvN)
 • Let’s Hold Hands Tightly and Watch The Sunset (MBC)
 • Suits (KBS2)
 • Switch: Change the World (SBS)
 • My Ajusshi (tvN)
 • Let’s Hold Hands Tightly and Watch The Sunset (MBC)
 • Number Woman Gye Sook Ja (Oksusu)
 • Pretty Noona Who Buys Me Food (jTBC)
 • Drama Stage (tvN)
 • My Husband Oh Jak Doo (MBC)
 • Good Witch (SBS)
 • Pretty Noona Who Buys Me Food (jTBC)
 • Rich Family’s Son (MBC)
 • Backflow (MBC)
 • Enemies From the Past (MBC)
 • Hate To Love You (KBS1)
 • Happy Sisters (SBS)
 • Mysterious Personal Shopper (KBS2)
 • TV Novel – Waves, Waves (KBS2)
 • Shall We Live Together (KBS2)
 • Grand Prince (CSTV)
 • Mistress (OCN)
 • Live (tvN)
 • Sunny Again Tomorrow (KBS1)
 • Wok of Love (SBS)
 • You Drive Me Crazy! (MBC)
 • Lawless Lawyer (tvN)
 • Secret Mother (MBC)
 •  

 

 
Gyakran használt címkék

helyzetjelentés  sorsolás  oldal   új sorozat  díjátadó  sztárpletyka  szerep  dorama  randi  szakítás  terhesség  cenzúra   képek   előzetes   film  bevonulás  nézettség   leszerelés  dorama mustra

 

 


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha